Акценти от седмицата:
Булчинска и мъжка мода, млади дизайнери и грижа за здравето


Идва пролетта, а с нея и времето за любов! И за сватби! Затова Bridal Fashion предлага на вниманието на всички дами, на които предстои радостното събитие, преглед на  тенденциите за сватбените и шаферски рокли и изящни модели на Pronovias, Elie by Elie Saab, Enzoani, Badgley&Miscka и My Lady.

И понеже всяка булка иска да е най-красивата за своя приказен ден и да изглежда неповторимо, китайска компания започна отпечатването на булчински рокли на 3D принтер, което ще предоставя на младоженките възможността сами да проектират тоалетите на мечтите си.  


Акценти от седмицата: Булчинска и мъжка мода, млади дизайнери и грижа за здравето


За най-нетърпеливите господа, специалистите от Trendstop.com обобщават тенденциите при принтовете в мъжката мода за Есен-Зима 2015/2016.

В подкрепа на думите на професор Любомир Стойков, че напоследък се "индикира оживление в българския моден дизайн, а отчасти и в родната модна индустрия", представяме на вашето внимание и творенията на тазгодишния майсторски клас по мода на НБУ, в рамките на който младите дизайнери разработиха цялостни модни концепции и създадоха свои мини-колекции.

Наближават светли празници и по този повод в София, в Националния етнографски музей при БАН, е подредена експозиция, посветена на великденските обичаи и традиции на Чехия, Словакия и България, в която са показани около 300 образци на яйца, рисувани и украсени чрез 24 различни техники.

А ако искате да пречистите организма си и да се освободите от токсините, преди празничните дни, тази 3-седмична програма с ленено семе  ще ви свърши отлична работа.


И още:
20 любопитни фотографии от конкурса Sony World Photography Awards 2015 и шанс за световна слава, предоставен лично от Марк Джейкъбс.


Снимка: 3D сватбени рокли на Xuberance