Шанс за световна слава: Станете лице на рекламната кампания на Marc Jacobs


След като през изминалия месец по време на Седмицата на модата в Ню Йорк (Mercedes-Benz Fashion Week New York, 12-19 февруари 2015), американският дизайнер Марк Джейкъбс представи своята есенно-зимна колекция за 2015/2016, вчера той обяви в социалната мрежа Instagram, че стартира кастинг за нови лица.


Шанс за световна слава: Станете лице на рекламната кампания на Marc Jacobs


Дизайнерът Марк Джейкъбс


Във видео съобщение дизайнерът споделя, че казва тази новина именно в мрежата, защото според него "всички живеем в странен свят, в който бъдещето се нарича селфи".

Това не е първият "социален" кастинг на Джейкъбс. Именно в мрежата той избра 10 красиви момичета за кампанията MMJ през 2014 година.

Този път обаче не е достатъчно само вие да искате да се присъедините към екипа на дизайнера, защото сега той търси цели групи приятели.


Съобщението гласи:
"Искате да сте лицето на кампанията на Marc by Marc Jacobs
за сезон Есен-Зима 2015? "Cast Me Marc" се завръща! Тагнете снимка на вас и ваши приятели (търсим групи!) в Инстаграм или Туитър на #castmemarc и имате шанс да сте звездата на есенно-зимната ни рекламна кампания. Започвайте да се снимате!".


Е, ако винаги сте си мечтали да се включите в подобно начинание и да станете международно известни, сега е вашият шанс - успех!


Информация: БГНЕС и instagram.com
Снимка: Daniel Deme/ЕПА/БГНЕС