Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Габриела Карчина ще участва в авторитетен международен турнир


Габриела Карчина ще участва в авторитетен международен турнирГабриела Карчина, известният експерт по перманентен грим, ще вземе участие в международния турнир Rio de Janeiro Carnival , който ще се проведе на 2 февруари 2024 година. Този път състезанието в Рио де Жанейро ще бъде само онлайн. Участниците ще могат да се явят в различни категории, сред които „Грим“, „Нокти“, „Медицински педикюр“, „Мигли“, „Фризьорство“, „Татуировки“ и др.

подробно...


Кои са най-желаните визии за Хелоуин 2023 според гримьора Теодора Пенева


Кои са най-желаните визии за Хелоуин 2023 според гримьора Теодора ПеневаПочитателите на артистичните грим визии нямат търпение за предстоящия Хелоуин. Подготовката започва седмици по-рано, като специално внимание се отделя на перфектния страшен грим, за който е задължително да се погрижи професионалист.

подробно...


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!Предлагаме ви кадри от представянето на марката, на едно от най-престижните модни събития в България – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2022 в гр.Варна.

подробно...


Швейцария губи "Тоблерон"


Швейцария губи "Тоблерон"„Toblerone“ (Тоблерон) ще трябва да премахне надписа "Швейцария" от опаковките си, тъй като от 2023 г. шоколадът с форма на планина вече няма да се произвежда единствено в родината си, предаде АФП.

подробно...


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!


ADVA е перфектното доказателство, че здравето и красотата се измерват в милилитри!Интернешънъл“ ЕООД е част от консорциума на „ADVA International“ Лондон.
Ние разработваме и реализираме иновативни проекти, технологии и продукти за биосигурност на вода, въздух и околна среда.

подробно...


Негазираната и газираната вода осигуряват пълноценната хидратация без заместител


Негазираната и газираната вода осигуряват пълноценната хидратация без заместителВ съвременния начин на живот водата държи първо място сред препоръчваните от специалистите напитки за баланс в тялото. Не са много случаите, когато мненията на лекари, учени и диетолози съвпадат напълно. По отношение на водата и нейната роля за пълноценна хидратация обаче, те имат абсолютно единодушие, определяйки я като най-здравословен избор без аналог.

подробно...


Представят българската ваксина наесен на международна конференция


Представят българската ваксина наесен на международна конференцияУчените от БАН, които създадоха българската ваксина срещу Ковид 19, бяха подкрепени от българи от цял свят, които се подписаха в петиция до управляващите, с настояване да бъде финансиран българският проект. Те са категорични, че имат доверие само на българските учени и на ваксината, която е създадена в БАН.

подробно...


В деня на здравето организират най-голямата виртуална конференция за бъдещето на света в контекста на пандемията


В деня на  здравето организират най-голямата виртуална конференция за бъдещето на света в контекста на пандемиятаМилионна публика от цял свят, здравни министри, представители на производители на ваксини срещу Covid-19 и жизненоважни дискусии са само част от събитието на 7 април

подробно...


Храни, полезни за кожата


Храни, полезни за кожатаНездравословното хранене може да увреди метаболизма, да доведе до наднормено тегло и да наруши функцията на органи, като сърцето, черния дроб и др. Храненето се отразява и на здравето и стареенето на кожата. Представяме ви някои храни, които са много полезни за кожата.

подробно...


Ползи от някои видове чай, които може би не сте чували


Ползи от някои видове чай, които може би не сте чувалиДиетологът Аида Киримова споделя ползите и предназначението на няколко вида чай, които не са много популярни у нас.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Кирилова


певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи