Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модната марка "Farrell" на Роби Уилямс фалира


Модната марка "Farrell" на Роби Уилямс фалираМодната линия на Роби Уилямс обяви фалит. В понеделник певецът подал документи за банкрут на мъжката си линия "Фарел", която създаде през септември 2011 година.
"Подкрепата на мъжките списания и магазини в света, откакто започнахме, беше невероятна и искам да им благодаря. Имах късмета да работя с талантливия Бен Дикенс и ще ми липсва творчеството и работата с него. Пожелавам му много късмет в бъдеще", сподели Роби.

подробно...


Обувки според цвета на кожата от Лубутен


Обувки според цвета на кожата от ЛубутенИзвестният дизайнер на обувки Кристиян Лубутен представи колекция дамски обувки в няколко нежни нюанса в зависимост от цвета на кожата ви.

подробно...


Карл Лагерфелд съчета модата и изкуството на представянето на колекция Пролет/Лято 2014 на "Chanel"


Карл Лагерфелд съчета модата и изкуството на представянето на колекция Пролет/Лято 2014 на "Chanel"Художественият директор на модната къща "Chanel" Карл Лагерфелд за пореден път прояви тънкото си чувство за хумор и превърна "Гран пале" в Париж в художествена галерия за съвременно изкуство, на чийто фон беше показана колекцията висша мода Пролет-Лято 2014 от "Chanel", предаде Ройтерс.
Събитието се състоя вчера по време на Седмицата на модата в Париж, Франция.

подробно...


Fabletics - линия спорти облекла от Кейт Хъдсън


Fabletics - линия спорти облекла от Кейт ХъдсънАктрисата и майка на две деца Кейт Хъдсън създаде колекция дамски облекла, включващи горнища, якета и аксесоари. Красивата и талантлива блондинка работи съвместно с Justfab.com. Тя е почерпила вдъхновение за създаването на дрехите от собствения си забързан начин на живот.
"Винаги съм водила активен начин на живот, а с две момчета животът стана още по-натоварен. Като работеща майка знам какво е да препускаш от една дейност в друга.

подробно...


Започва Седмицата на мъжката мода в Париж


Започва Седмицата на мъжката мода в ПарижИ така господа, за да сте в крак с най-новите тенденции и да сте подготвени от рано за сезон пролет-лято 2014, можете да проследите ревютата по време на Седмицата на мъжката мода, която започва днес в Париж и ще продължи до неделя.
В понеделник своите колекции ще представят млади дизайнери, сред които французинът Жулиен Давид.
Следват ревютата на Гийом Анри от модна къща Карвен, Валетнито и Раф Саймънс, артистичен директор на Кристиан Диор, който ще представи колекция на собствената си модна марка.

подробно...


Pronovias представи колекция 2014 First Love


Pronovias представи колекция 2014 First LoveКаталунският моден гигант Pronovias представи най-новата си колекция 2014 First Love на грандиозно ревю в Барселона. Над 1800 ВИП гости и клиенти на марката се възхитиха на последните тенденции, обединени в три основни имена: Pronovias, Atelier Pronovias и Elie by Elie Saab.

подробно...


Бионсе - новото рекламно лице на колекцията бански костюми на H&M


Бионсе - новото рекламно лице на колекцията бански костюми на H&M"Beyoncé as Mrs. Carter in H&M" е новата кампания на модния гигант H&M за серията им дамски бански костюми. С перфектен шоколадов загар и с цветя в косите, 31-годишната кралица на R&B и поп музиката Бионсе Ноулс-Картър, позира с бански костюми на шведската модна марка H&M, за тяхната колекция лято 2013.

подробно...


Рокля, феерия, красота и воала - рекорд


Рокля, феерия, красота и воала - рекордВ Лийдс, на пищна церемония по повод откриването на нов търговски център, беше представена най-дългата дизайнерска рокля в света. Творението е създадено от Хенри Холанд – млад британски дизайнер, който е прибавил хиляди кристали Сваровски, за да допълни ефекта от внушителните 15 метра височина и 480 квадратни метра широчина.

подробно...


Jovani представи ослепителни тоалети в Лондон


Jovani представи ослепителни тоалети в ЛондонАмериканската марка Jovani представи най-новата си колекция - Лято 2014 в Лондон преди дни. Бизнес партньори от цял свят, между които и Анелия Петкова от Bridal Fashion се възхитиха на ефектните тоалети, единствени по рода си, които са предпочитани от Ким Кардашиян, Парис Хилтън, Адриана Лима, Натали Кол, Селена Гомес и др. Роклите блестят в нежни пролетни цветове, като хит за следващата година са и цветовете на металите - злато, сребро, платина, стомана, мед. Много от тях блестят с различни по цвят кристали и са изработени от най-фините материи. Това са естествената коприна с метална нишка, копринения шифон и коприненото кадифе, което стои изключително класно и изискано.

подробно...


Дизайнерът Зухаир Мурад показа новата си бляскава колекция рокли


Дизайнерът Зухаир Мурад показа новата си бляскава колекция роклиЛиванският дизайнер Зухаир Мурад представи новата си бляскава колекция за сезон пролет-лято 2013 г. по време на седмицата на висшата мода в Париж.

Истинска златна мина е открил ливанския стилист с модели, обсипани със златни тъкани, бродерии и брокат. Като цяло блясъкът на метала е акцент в колекцията, която развълнува знаменитости от цял свят. Без съмнение това екстравагантно сияние ще се появи на червения килим, очакват модните критици.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Камелия


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи