Pronovias представи колекция 2014 First Love

Каталунският моден гигант Pronovias представи най-новата си колекция 2014 First Love на грандиозно ревю в Барселона. Над 1800 ВИП гости и клиенти на марката се възхитиха на последните тенденции, обединени в три основни имена: Pronovias, Atelier Pronovias и Elie by Elie Saab.

Pronovias Pronovias

На златна сцена, на фона на огромно златно дърво прекрасните топ модели: Ирина Шейк, Ана Велястина, Валентина Зеляева, Жанета Стамп, първото лице на Chanel за колекция 2013 - Кели Гейл и др. се потопиха в разкошните тоалети със златни отблясъци.

Pronovias Pronovias

Колекция 2014 е богата, разнообразна - съвършена. Няма тоалет, който да не се хареса от всяка бъдеща булка. Материите са луксозни - естествена коприна, която гали кожата, копринена мантила, гарза и шифон, а дантелите са най-фините - rebrode и chantily.

Pronovias Pronovias

Цветята отново "цъфтят" по сватбените тоалети, но тази година са и в различни пастелно нежни или златни цветове. Почти всяка рокля включва 3 визии в едно. Не по-малко впечатляваща е и новата Fiesta 2014, която включва официални рокли в свежи пролетни цветове с премерен блясък и невиждани досега съчетания.

Pronovias

PronoviasPronovias

Изненада за всички бе и специалната линия от елегантни тоалети за съвремената бизнес дама, която бе представена за първи път. Красота, лукс и комфорт се съчетават в тази прекрасна колекция, достъпна в България в Bridal Fashion.

Pronovias

Pronovias

Снимки:

1. - 9. Модели от колекция 2014 First Love на Pronovias
10. Анелия Петкова от Bridal fashion със собственика на Проновиас - Алберто Палачи
11. Анелия Петкова с топ модела Кели Гейл.