Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Наталия Водянова с коледна фотосесия на бельо


Наталия Водянова с коледна фотосесия на бельоТоп моделът Наталия Водянова представи новата коледна колекция бельо на фирма "Etam".

Остават още няколко седмици до Коледа, но модните къщи вече пуснаха бляскавите си колекции за празничния период. Една от тях е модната марка "Etam", създала зашеметяваща коледна колекция, която ще накара жените да се почувстват още по-специални в празничната нощ.

подробно...


Приказна Коледа с TRIUMPH


Приказна Коледа с TRIUMPHСветлата Коледа ни подарява от магията на приказното вълшебство, за което рядко намираме време в живота си. Тогава, макар и за кратко, допускаме приказните герои в реалния живот и се случват чудесата.

В празничната нощ отново ще открием онова чудно хубаво вълшебство, което присъства във всяка приказка. За тази Коледа Triumph създаде своя вълнуваща история за любов, романтични срещи и неустоима съблазън.

подробно...


Адриана Лима представи сутиен за $2 млн.


Адриана Лима представи сутиен за $2 млн.Бразилският супермодел Адриана Лима представи в Ню Йорк сутиен за 2 милиона долара на Victoria's Secret, носещ името "Приказна бомба".

Сутиенът е творение на Damiani Jewelles и е инкрустиран с диаманти и сапфири.

"Това е истинско произведение на изкуството", заяви Адриана. "Обичам диамантите. Те са най-добрата приятелка на едно момиче"

подробно...


Бельото – актуалното бижу за есента


Бельото – актуалното бижу за есентаСъздадено с любов към детайла, изработено от меки материи с копринен блясък или от класическа дантела в съчетание с нежен тюл, допълнено с елегантни драперии или малки бижута като аксесоари, бельото от есенната колекция на Triumph ще накара всяка жена да се почувства като богиня.

Triumph Curves – под това название са обединени серии, които по правило са от гладки, меки материи. Сутиените с гладки чашки оформят привлекателно дълбоко деколте и имат различни опции за носене на презрамките, а долните части, от своя страна, са в различни кройки и с много плоски ръбове.

подробно...


Бельото с ръбове отива в миналото


Бельото с ръбове отива в миналотоЗа всяко нещо, което използваме днес, ни се предлагат подобрения и нови приложения, които уж правят живота ни по-лесен, но всъщност ставаме все по-заети. А днешният потребител иска най-доброто. И въпреки че някои от най-новите "джаджи" изчезват без да оставят следа, има такива, които променят живота ни дотолкова, че се чудим как изобщо сме живели без тях преди.

Безспорно всяка съвременна жена има нужда от "интелигентна" мода, която да отговори на високите изисквания на технологичното време и забързания ритъм на живот. Именно на нея sloggi с гордост предоставя вълнуващото "ново поколение" бельо sloggi Sensual Fresh.

подробно...


Жените предпочитат мъже с космати гърди


Жените предпочитат мъже с космати гърдиМъжете могат да си отдъхнат. Метросексуалната мода да си правят кола маска вече не се харесва от жените.

Повечето дами предпочитат кавалерите им да са космати, съобщи в. "Дейли мейл". Анкета сред 3000 жени, направена от OnePoll.com, показа, че косматите гърди са по-привлекателни за жените.

подробно...


Чантата на жената разкрива каква е в леглото


Чантата на жената разкрива каква е в леглото Искате ли да научите сексуалните навици на една жена...потърсете в чантата й, съветва психологът Ким Бъркли от Американския институт по сексология.

Голяма чанта, в която може да се открие какво ли не – огризки от ябълки, изтекла карта за пътуване, стари опаковки от бонбони. Кашата в чантата на такава жена говори за бъркотията в лични й живот.

подробно...


Невидимо бельо за лятото


Невидимо бельо за лятотоSummer time – ваканционно настроение и летни фиести - време, в което всяка жена държи да изглежда перфектно в ефирните си или плътно прилепнали дрешки. При това – бельото е от огромно значение. То трябва да създава усещане за комфорт, да позволява на кожата да диша, да е еластично, за да поприкрива някои малки несъвършенства и не на последно място – да не се забелязва под дрехите. Експертите от концерна "Триумф" предлагат различни варианти на "невидимо бельо" с марките Triumph и sloggi.

подробно...


Знаменитостите върнаха на мода секси жартиерите


Знаменитостите върнаха на мода секси жартиеритеТова лято известните личности са решили да ни държат в напрежение, връщайки ни назад в миналото, когато манията по мрежестите чорапи завладя модните тенденции.

Изглежда звездите се придържат стриктно към най-горещите модни канони през този сезон. Папараците направо се хипнотизират при гледката на черни чорапи и мрежести жартиери, които знаменитостите не пропускат да сложат.

подробно...


Кели Брук снима фотосесия по бельо за "Ultimo"


Кели Брук снима фотосесия по бельо за "Ultimo"Формите на Кели Брук без съмнение изглеждат страхотно в невероятните сутиени от най-новата лятна колекция на компанията "Ultimo", за която Брук направи фотосесия, отбелязва "Дейли Мейл".

Докато позираше с перфектната си фигура, Кели се възползва от възможността да обсъди с околните й невероятния си бюст и поиска от фотографите да се фокусират върху него.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия


поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи