Невидимо бельо за лятото

Силвия Тодорова

Невидимо бельо за лятото Summer time – ваканционно настроение и летни фиести - време, в което всяка жена държи да изглежда перфектно в ефирните си или плътно прилепнали дрешки. При това – бельото е от огромно значение. То трябва да създава усещане за комфорт, да позволява на кожата да диша, да е еластично, за да поприкрива някои малки несъвършенства и не на последно място – да не се забелязва под дрехите. Експертите от концерна "Триумф" предлагат различни варианти на "невидимо бельо" с марките Triumph и sloggi.

Just invisible (Triumph) – просто невидими са бикините в кройка хипстер, тай и стринг, които се предлагат в черно, бяло и карамел (последният цвят е най-подходящ за носене под бели дрехи).

Гащичките от серията sloggi Light се превръщат в бестселър още с появата си на българския пазар преди няколко години. Иновацията при тази серия са така наречените „лазерно изрязани” краища, които заменят шевовете и така ръбовете практически изчезват. Миналата година марката предложи нова разработка – серията sloggi Light cotton, при която същата технология се прилага за изработването на бельо от материя, съдържаща 90% памук – и така почитателките на естествените материи също могат да се възползват от предимствата на "невидимото бельо".

Невидимо бельо за лятото

Invisible Sense се нарича серията бельо – гащички с незабележими плоски ръбове в трите основни кройки и сутиен с гладки безшевни чашки, изработени от нов вид микрофибърна материя Sensitive®Touch, която е плод на революционна текстилна технология. Съставена от изключително фини текстилни влакна, тази материя е много фина, с лек копринен блясък, деликатно нежна и мека при допир с кожата. Това бельо не само че не се забелязва, дори под плътно прилепнали дрехи, но не се и усеща върху тялото. Идеално решение за горещите летни дни!

www.triumph.com

Снимки:
1. Invisible Sense AW 2010
2. sloggi Light Cotton


Фото: © Triumph