Есен в уют и съблазън – есенно-зимни тенденции при бельото

Всяка дама обича да си дарява усещане за сексапил. Поне от време на време... ей така просто за разкош, без значение дали тя е обвързана или не. Да се чувстваме удобно и секси означава да се чувстваме уверени, а здравословната увереност е изключително важна за личностното ни развитие.

autumn in cosiness and seduction - зимни тенденции при бельото

С настъпването на есента идва и моментът, в който да оставим настрана летните рокли и да се съсредоточим върху по-топлата част от гардероба ни. Как, обаче, да запазим чувството за сексапил и съблазън дори и в студените месеци, когато сме дебело облечени? Есенно-зимните тенденции при бельото идват на помощ!

Корсетите и бралетките остават част от есенно-зимните тоалети

Както през пролетта и лятото, така и през есента можете спокойно да носите корсети и бралетки като част от аутфита си. Стилната бралетка с дебела обиколка и без банели, облечена под официалното сако може да бъде както удобна, така и съблазнителна. Изключително модерни са сатенените модели, които са украсени с лека дантела. На пазара ще откриете и бралетни сутиени, които изглеждат като топ – така наречените бралетни топове. Те съчетават визията на къс кроп топ с леко ръкавче и на дантелена бралетка с подплатени чашки. Ако, пък, желаете да се облечете в още по-еротично бельо, то заложете на секси корсет, който ще оформи гърдите и талията ви и ще ви накара да се чувствате като богиня. Дори и нещо повече – с помощта на корсет, жартиери и дълги чорапи, облечени под зимния тоалет, можете да изненадате партньора със сластна визия.

autumn in cosiness and seduction - зимни тенденции при бельото

Пастелните тонове носят уют и добро настроение

Тази есен, пастелните нюанси на всички цветове са на мода. Ще откриете съблазнително бельо не само в традиционното червено и черно, но и в багри като лилаво, розово, цвят мента, както и в петролените нюанси на зелено и синьо. Скритият под дрехите тренди сет от сутиен и бразилски бикини в петролено зелено или бледо коралово ще ви накара да се чувствате секси, ще ви даде увереност и позитивизъм. Лекият нюанс на цвета мента ще ви припомни вкуса на летните коктейли, а бледо лилавото ще донесе уют и романтика.

Разбира се, бежовият цвят и кафевите нюанси винаги вървят ръка за ръка с есента. Едно нежно безшевно боди с фини бродерии и тюлени детайли ще ви даде както допълнително затопляне, така и усещане за ефирност и елегантност. Освен това бежовият цвят пасва под всеки цвят дрехи и се слива с кожата.

autumn in cosiness and seduction - зимни тенденции при бельото

Черните чорапогащниците са винаги секси

Нека си признаем! Всички обичаме усещането за сексапил, което черният чорапогащник ни дава. Независимо дали той е съчетан с къса рокля, плетена зимна туника или офис пола – той просто изглежда секси! Един от най-лесните начини да се почувствате прелъстителна е просто да обуете изчистен или фигурален черен чорапогащник. Той красиво оформя и подчертава дамските крака, а в същото време ги топли.

Да се чувстваме красиви и секси е важно, стига това да бъде съчетано с удобство. На сайта на Astratex ще откриете модели бельо, които съчетават отлична визия и безкомпромисен комфорт.

autumn in cosiness and seduction - зимни тенденции при бельото