Бельото – актуалното бижу за есента

Силвия Тодорова

Създадено с любов към детайла, изработено от меки материи с копринен блясък или от класическа дантела в съчетание с нежен тюл, допълнено с елегантни драперии или малки бижута като аксесоари, бельото от есенната колекция на Triumph ще накара всяка жена да се почувства като богиня.

Triumph Curves – под това название са обединени серии, които по правило са от гладки, меки материи. Сутиените с гладки чашки оформят привлекателно дълбоко деколте и имат различни опции за носене на презрамките, а долните части, от своя страна, са в различни кройки и с много плоски ръбове. Дрехата буквално се плъзга по това бельо, което приляга нежно и плътно към тялото и практически не се забелязва под нея.

Бельото – актуалното бижу за есентаБельото – актуалното бижу за есента

Сутиенът от серията Irresistible Curves е с Push up ефект и нежна драперия от тюл, която му придава романтична визия. Същата деликатна драперия присъства и при долната част, която се предлага в две кройки – стринг и тай. Цветовете са екрю и „мляко с кафе”. Curves Forever e серия с три различни кройки сутиени и с различни възможности за носене на презрамките. Предлага се в класическо черно и цвят „карамел”, който се превръща в „невидим” под светли дрехи. Особеното при тази серия са елегантните аксесоари – миниатюрни катарами с блещукащи камъчета, които добавят усещане за празник.

Истинското бижу, което ще поддържа страстта жива, е серията Endless Passion. Сутиенът ще откриете, както с предизвикателната прозрачна дантела, така и без нея, а долната част отново е в кройките стринг и тай. За непоправимите романтички е серията Tempting Feelings, изработена от красива еластична дантела, комбинирана с тюл и ажурни презрамки. Сутиен с мека и твърда чашка, долна част в трите модни кройки – стринг, хипстер и тай и дантелено боди – всеки може да открие своя вариант според предпочитанията си.

Бельото – актуалното бижу за есента


Снимки:
1. Curves Forever
2. Irresistible Curves
3. Tempting Feelings

Фото: © Triumph