Приказна Коледа с TRIUMPH

Светлата Коледа ни подарява от магията на приказното вълшебство, за което рядко намираме време в живота си. Тогава, макар и за кратко, допускаме приказните герои в реалния живот и се случват чудесата.

В празничната нощ отново ще открием онова чудно хубаво вълшебство, което присъства във всяка приказка. За тази Коледа Triumph създаде своя вълнуваща история за любов, романтични срещи и неустоима съблазън. Приказката е разказана в колекцията „Бляскава коледна нощ” от премиерата на новата продукция на Triumph 2010. Тази Коледа всяка жена можe да се почувства като филмова героиня и да изживее приказно вълшебство с бельото от специалната празнична колекция.

Приказна Коледа с TRIUMPH

Независимо дали ще изберете боди с интегриран дантелен орнамент, прелъстителен корсет и колан с жартиери, ефирна нощничка или класически комплект от сутиен и долна част в предпочитана кройка, вълшебството ще бъде с вас. Цветовете са в тон с коледното настроение – черно или наситено червено, а материите са луксозна дантела, еластичен тюл, шифон или гладки с дискретен сатенен блясък.

Магията продължава да искри от серията Elegant Sparkle, която ще ви изпълни с усещане за драматизъм. Моделите са изработени от материя с лек блясък в комбинация с дантела и декоративни елементи като рюшове и сатенени панделки – онези чудни детайли, които създават уникално празничното настроение.

Приказна Коледа с TRIUMPHПриказна Коледа с TRIUMPH

Приказна Коледа с TRIUMPHПриказна Коледа с TRIUMPH

Ето го и истинският празник за сетивата - Merry Sparkle - привлекателен микс от романтика и блясък. Бельото от серията е комбинация от деликатна еластична дантела и тюл на точки. А нощничката и пижамката с тънки презрамки и интегриран сутиен приличат по-скоро на вечерно облекло. Моделите са в червено и черно, подплатено със сив тюл за 3-D eфект, който ще ви пренесе в света на вълшебните филмови истории.

Приказна Коледа с TRIUMPHПриказна Коледа с TRIUMPH

И тогава ще ви потрябва Little Sparkle – секси и вълнуващ стринг от еластична материя с флорални мотиви от кадифе и дискретно проблясващи сребристи нишки. Моделът в черно и червено е с универсален размер, което автоматично го превръща в перфектния коледен подарък, за който още сега можете да напишете своето писмо до дядо Коледа.

Приказна Коледа с TRIUMPH

А в малкото дни между Коледните и Новогодишни празници можете да сте напълно спокойна. Елегантният комплект Miss Party Star ви гарантира празничното настроение. Остава само да изберете между червения и черния цвят на гладката сатенирана материя, обточена в златисто с блещукаща „златна” звездичка като аксесоар. Тогава, със самочувствието на звезда, ще носите своето празнично настроение, посрещайки по незабравим начин Новата 2011 година.

Приказна Коледа с TRIUMPHПриказна Коледа с TRIUMPH

Снимки:
1. – 6. Модели от серията Elegant Sparkle
7. – 8. Модели от серията Merry Sparkle
9. Little Sparkle
10. Модел от серията Merry Sparkle
11. Miss Party Star

Фото: © Triumph