Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Събития

Събития


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »


Как да се утвърди марката "Made in Bulgaria"?


Как да се утвърди марката "Made in Bulgaria"?"Магията на българския фолклорен танц завладява целия свят?"
А, защо не? Нека всички да помогнем това да стане реалност!
*Kонкурсът RICHMART VINTAGE подкрепя дизайнери и състави за народни танци с общ награден фонд 15 000 лв.

подробно...


Национален конкурс за видео клипове на народни танци и мода Richmart Vintage


Национален конкурс за видео клипове на народни танци и мода Richmart VintageВдъхновени от българския народен фолклор, от водещата фирма за производство на мъжки костюми Ричмарт организират Национален конкурс за народни танци и мода Richmart модна фиеста, в който може да се включи всеки, обичащ народните танци и модата. Вижте защо...

подробно...


RICHMART JUNIOR представя формула за намаляване на безработицата при младежите


RICHMART JUNIOR представя формула за намаляване на безработицата при младежитеНа 3 декември 2014 в Пресклуб БТА се състоя пресконференция, на която беше представена най-новата песен на Кристо "Fast Life" и клипът към нея.
По време на пресконференцията беше представена и новата танцова формация "Richmart", която ще популяризира българските фолклорни танци в клубове и дискотеки.

подробно...


Richmart предлага 197 нови работни места


Richmart предлага 197 нови работни местаФабриката за мъжки костюми Richmart предлага 197 нови работни места като част от проекта "Русе - едно добро решение", целящ да утвърди града като индустриален център.

подробно...


Фабриката за мъжки костюми Ричмарт поканена за официален шивач на световна конференция във Вашингтон


Фабриката за мъжки костюми Ричмарт поканена за официален шивач на световна конференция във ВашингтонОт 8 до 11 юни 2014 консултантската фирма Goldratt организира международна конференция 2014 TOCICO с участието на около 500 души от над 50 държави - собственици и топ мениджъри от големи световни компании като Boeing, Mazda, Bosch, Hitachi, P&G и др.
Фабриката за мъжки костюми Ричмарт е поканена за официален шивач на конференцията.

подробно...


Играй и спечели мъжко сако от Ричмарт


Играй и спечели мъжко сако от РичмартРусенската фирма за мъжка мода "Ричмарт" стартира игра, в която можете да спечелите едно от 100-те мъжки сака с модерна кройка, произведени от фирмата от качествени платове. Играта стартира на 20 март и ще продължи до 20 май 2013 г.

подробно...


МОДЕН ПОРТАЛ - РУСЕ 2010


МОДЕН ПОРТАЛ - РУСЕ 2010На 24 април 2010 от 19:45 часа на подиум, изграден върху шадраваните пред Община Русе ще се проведе модно ревю на български модни марки МОДЕН ПОРТАЛ – РУСЕ 2010. За гостите на събитието са предвидени над 600 седящи места.

След модните дефилета ще се проведе коктейл в Доходното здание, където се намира театърът на Русе.

В модното шоу свои колекции ще представят фирмите Маркам, Арда, Бордо, Дени Деор, Радина Мария, БТБ.

подробно...


Международен моден конгрес - Русе 2010 - нова печеливша стратегия на модната индустрия в Европа


Международен моден конгрес - Русе 2010 - нова печеливша стратегия на модната индустрия в ЕвропаПо повод предстоящия Международен моден конгрес – Русе 2010, който се организира от RICHMART INNOVATION с подкрепата Община Русе, в Пресклуб БТА се проведе пресконференция, в която участваха: г-н Мартин Йорданов, организатор на RICHMART INNOVATION, г-жа Мариана Манолова, изпълнителен директор на БАПИОТ (Българска асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил); г-жа Даниела Симеонова, представител на БСПЛП (Браншови съюз на производителите от леката промишленост) – Русе и проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

На пресконференцията беше представено писмо за подкрепа от инж. Божидар Йотов, кмет на Община Русе, която ще бъде домакин на престижния форум, който "не само ще подобри местната икономика, ще повиши активността на леката промишленост, но и ще бъде от полза за жителите на общината".

подробно...


Конкурс за дизайнери


Конкурс  за дизайнериНа 23-24 април април по време на модния конгрес RICHMART INNOVATION в Русе ще се проведе Конкурс за дизайнери – хората, без които създаването на модата е невъзможно.

Предложените от дизайнерите модели ще бъдат оценявани от жури, съставено от журналисти от европейски модни издания. Академията за мода, с председател проф. Любомир Стойков, ще награди победителя от конкурса със "Златна игла 2010" - уникална пластика от прочутия бижутер Анжело Красини.

Участието на дизайнери-студенти в ревютата е безплатно.

подробно...


"Топ мен" води дизайнери в Милано и Флоренция


"Топ мен" води дизайнери в Милано и ФлоренцияДвама млади дизайнери ще заведе тази седмица на модните панаири във Флоренция и Милано русенската "Топ мен", съобщи управителят и Мартин Йорданов.

В Италия той ще бъде с победителя от конкурса за мъжки костюм на 21 век Добромир Драганов от Търговище и негов млад колега - изгряваща звезда от Нов български университет.

На двете изложения Мартин Йорданов ще представи проекта си за провеждане на Седмица на модата в Русе.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Силвия Кабаиванова


Моден журналист и бизнес дама
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи