ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018

По време на 39-тото издание на Arena of Beauty Professional - 92 фирми от България, Румъния, Украйна, Гърция, Италия и Корея ще представят повече от 300 бранда! Арената на красотата, се превръща буквално в „арена“, на която всяка компания демонстрира на сцена или на щанд - най-добрите си продукти, терапии, запознава публиката с новите си професионални марки или намира дистрибутори в страната.

Повдигаме завесата само за част от новостите, които може да видите на 5-7 октомври, в IEC, София.

ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018

Котра София (Корейска Агенция за Насърчаване на Търговията и Инвестициите) организира първото по рода си K-Beauty Showcase, чиято цел е да срещне корейски производители на козметика с българските фирми в бранша. Осмият най-голям козметичен пазар в света – Южна Корея е дом на екзотичните шийт маски, дълготрайния грим, атрактивните декоративни продукти и кремове, всички те, създадени в култ на младостта! В борбата със следите на времето влиза и SKEYNDOR, които слага в ръцете ви най-революционната козметика! TIMELESS PRODIGY е изумително съчетание между науката и лукса, а усещането е - уникално преживяване за сетивата под формата на серум, крем и терапия в кабина. Резултатът? – Кожата е видимо подмладена!

И като говорим за младост… Не само лицето се нуждае от специални грижи. Времето и годините се отразяват и на нашите ръце и стъпала. Именно за тях - американската марка за спа маникюр и педикюр - VOESH New York, създава невероятна колекция грижа за кожата. Индивидуално опаковани продукти за цялостна спа процедура „Pedi in a Box“ и „Mani in a box“, както и колагенова терапия под формата на ръкавици и чорапи. На сцената на изложението специалистът Пламен Лазаров от „ПРО НЕЙЛ“ и възпитаник на водещи училища по подология в Германия, ще направи демонстративен педикюр като акцентът ще падне върху бързата и ефективна работа с инструменти, апарати и професионална козметика. Фирмата е ексклузивен представител на Hellmut Ruck GmbH, бранд с 90-годишен световно признат опит!

Разбира се, какво са красиви ръце без красив маникюр? Вярваме, че абсолютният бест селър от колекцията на Victoria Vynn – продуктът Mega Base, догодина ще бъде изборът на участниците в традиционното Nail състезание! Това е многофункционална хибридна основа, която служи за удължаване, възстановяване и укрепване на повредени и крехки нокти. Гъстата консистенция улеснява изграждането на C извивка, бързо желаната форма на ноктите в естествен вид. Златният спонсор на състезанието – Neo Nail – кани професионалистите в новооткрития - NAIL COCKTAIL BOUTIQUE. В „Светът на ноктите“, както го наричат те, нейл артистите ще намерят всички необходими професионални инструменти, течности, гелове, цветни палитри от гел-лакове, аксесоари и декорации, и не на последно място – да посетят специализираните обучения!

Нека не забравяме и изкусителния поглед! Volume Lashes Bulgaria предлага ексклузивни материали за миглопластика специално насочени към професионалисти, за които качеството е от изключително значение. Сред тях са Brow Henna- къна с натурален произход, която увеличава растежа на веждите с до 60% и Elleebana Lash Lift - най-бързият лифтинг за мигли в света! Процедурата отнема само 25 минути и резултатите издържат до 8 седмици.

И за да е завършена визията ни се нуждаем от топ прическа! Demeliss - най-иновативните уреди за коса достъпни вече и на българския пазар. Създадени от едни от най-големите европейски салони за красота Saint Algue – Франция, уредите за коса Demeliss гарантират безупречен и най-вече щадящ стайлинг, благодарение на парата, с която работят. Седемте функционални продукта са създадени за всеки тип коса. А тук е моментът, която професионалните фризьори не трябва да изпускат! Специално за 21-вия рожден ден на изложението Arena of Beauty Professional, „Vogue Vision – Митко Дамов“ прави изключително предложение за професионалните фризьори – 21% отстъпка от цялата палитра от емблематичните, ръчно изваяни ножици MIZUTANI.

ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018

След цялостната грижа е време за релакс в SOFTUB най-енергийно-ефективната, удобна, достъпна и приятна гореща хидромасажираща вана с портативен дизайн, на СПА на пазара, не само в България. Много от вас, ще я пожелаят не само да се насладят на абсолютния релакс, но дори да я притежават.

ТОП иновации само на Arena of Beauty Professional 2018

Arena of Beauty Professional 2018 ви очаква. Промяната е във вашите ръце!