Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Събития

Събития


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »


Модни дизайнери от Милано идват на ново изложение в Пловдив


Модни дизайнери от Милано идват на ново изложение в ПловдивПреподаватели и студенти от елитния Европейски институт по дизайн, базиран в столицата на модата - Милано, ще бъдат сред участниците в ново изложение, която стартира през месец ноември 2018 г. в Международен панаир Пловдив. „ТексТайлър Експо“ ще събере компании от Балканския полуостров, работещи в текстилната, шивашката и кожарската индустрия, и ще възроди изложенията, посветени на трите бранша.

подробно...


PITTI UOMO FIRENZE – Спектакулярният композит на мъжката елегантност или най-кратикият път до убеждението, че съвременният мъж е Денди


PITTI UOMO FIRENZE –  Спектакулярният композит на мъжката елегантност или най-кратикият път до убеждението, че съвременният мъж е ДендиГоляма и пищна манифестация на мъжкия моден ексхибиционизъм без никакви задръжки, изригваща като бутилка шампанско, отворена със сабраж, която се провежда в историческия център на Флоренция, където изложителите представят с много голяма предпазливост най-новите си колекции за мъже, отбелязват се деспотично най-новите тенденции, в сладостно очакване след няколко дни на не по-малко увлекателната фиеста на модата в Милано.

подробно...


24 Май 2016 - Световен флашмоб "Дръж се Земьо, българите танцуват!"


24 Май 2016 - Световен флашмоб "Дръж се Земьо, българите танцуват!"България е там, където са българите! Всеки може да се включи в проекта като изпрати видеоклип от мястото, на което празнува Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

подробно...


За първи път в България: TОС - "Теория на ограниченията" на д-р Ели Голдрат


За първи път в България: TОС - "Теория на ограниченията" на д-р Ели ГолдратПредстоящата конференция разглежда един от най-ефективните методи за управление на организации в света - Теорията на ограниченията, създадена от д-р Ели Голдрат, международно признат лидер в разработването на нови бизнес мениджмънт теории и системи.

подробно...


В Пловдив се проведе първото "Бягане с костюми"


В Пловдив се проведе първото "Бягане с костюми"Сдружение с нестопанска цел "Пловдив бяга" и русенската фирма за мъжки костюми Richmart организираха първото национално любителско "Бягане с костюми".

подробно...


България е домакин на международна бизнес конференция с топ лектори от Европа и САЩ


България е домакин на международна бизнес конференция с топ лектори от Европа и САЩНа 8 и 9 юни 2016 година в хотел RIU Pravets Resort ще се проведе международна конференция REFRESH НА БИЗНЕСА - КАК ДА СЕ УВЕЛИЧИ ПЕЧАЛБАТА ПО ДВЕ БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ.

подробно...


Première Vision Paris през очите на един денди


Première Vision Paris през очите на един дендиВ шест необятно изчерпателни зали в експозиционния център на Париж - Вилпон протече със смразяваща пълнота поредното модно изложение Première Vision. Първия ден бях с блейзър в нюанс bleu de roi с бели биета, което внушаваше доверие към мен.

подробно...


Българската шевица вече и в Париж


Българската шевица вече и в ПарижПо повод националния празник, стотици българи се събраха в посолството ни в Париж. Те се срещнаха със земеделския министър Десислава Танева, която е в Париж за Международното селскостопанско изложение. 11 хиляди наши сънародници живеят и работят във френската столица и близо 40 хиляди във Франция.

подробно...


Милано поновому


Милано поновомуНай-голямо удоволствие изпитах на винтаж-щанда, от който си купих винено-червени до черно ретроградни очила със зелени стъкла и златни инкрустации, както и прекрасен пошет вв винено на зелени капки и черна папийонка на малки ябълковозелени фигурки.

подробно...


Pitti Uomo - спектакулярният композит мода-изкуство или как елегантният мъж се чувства като катедрала


Pitti  Uomo - спектакулярният композит мода-изкуство или как елегантният мъж се чувства като катедралаPitti Uomo дава сцена не толкова на натрапени модни тенденции, а е своего рода рицарски турнир между мъже кой е по- и най-елегантен. Затова и погледите се кръстосват като рапири и високомерие последва нескрито любопитство… Но протагонист е не толкова елегантният мъж, колкото вкусът…

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Емилия


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи