Италианския фестивал на красотата с участието на лорд Евгени Минчев и Ивана

Сред акцентите в съпътстващата програма на международния фризьорски форум е стартът на Академия "Christian Of Roma"

"Певицата на народа" Ивана и лорд Евгени Минчев завихрят празнични вибрации в две съпътстващи вечерни събития на XXVIII-я Италиански фестивал на красотата и прическата. Партитата ще съберат представители на модния и бизнес елит у нас, световноизвестни топстилисти и именити български фризьори. Модният форум с многобройно чуждестранно участие стартира на 29 март в Международен панаир – Пловдив и ще продължи до 31 март включително, съобщиха организаторите от "Christian Of Roma".

Италианския фестивал на красотата с участието на лорд Евгени Минчев и Ивана
Евгени Минчев е водещ на партито Pret-A-Porte

Италианския фестивал на красотата с участието на лорд Евгени Минчев и Ивана
Евгени Минчев е водещ на партито Pret-A-Porte

Гранд-дамата на попфолка Ивана ще превърне в истинско предизвикателство за присъстващите Балканската вечер „Танцувай с нас“. Повелителката на купона ще даде старт на надиграването, като прикани гостуващите стилисти от цяла България в Палата 7 да се изявят като таланти и с движения на сцената. Те ще демонстрират танцовите си умения на песенния фон от родни фолклорни ритми и музиката на съседните народи. Изпълнителката на „Нещо нетипично“ и „Освободете дансинга“ е подготвила дълга серия от свои хитове, които ще изпълни заедно с бенда си. „Наградният фонд е богат, затова бъдете спонтанни и разкрийте в пълнота своя талант на танцьори“, призовават организаторите от "Christian Of Roma". Дрескодът за Балканската вечер на 30 март, събота, изисква в облеклото на присъстващите да има фолклорен елемент.

Италианския фестивал на красотата с участието на лорд Евгени Минчев и Ивана
Ивана ще пее на Балканската вечер

Елегантна визия ще е необходима на всеки гост за вечерното събитие "Welcome Party: Pret-A-Porter". То ще се проведе в петък, 29 март, от 19:30 часа в ресторанта на хотел „Санкт Петербург“ и с него в алтернативна атмосфера ще се отпразнува стартиралия през деня XXVIII Италиански фестивал на красотата и прическата. На партито в европейската столица на културата ще присъстват асове във фризьорството от Бразилия, Великобритания, Италия, Русия и родни топстилисти. Светският хроникьор Евгени Минчев в ролята си на водещ ще обяви официалния старт на "Академия Christian Of Roma". С буквите от нейния надпис артистичен жонгльор ще изпълни впечатляващо светлинно шоу в затъмнената зала.

"Академия Christian Of Roma" ще бъде презентирана с елегантно ревю на официални вечерни прически, създадени от "диаментените" й остриета Емилия Балталиева, Тодор Евтимов и Таня Георгиева. Моделите ще дефилират с рокли на модния дизайнер Стоян Радичев.

Няколко хита ще изпълни певицата Тита. "Академия Christian Of Roma" развива професионалните качества и умения на практикуващи фризьори, обясниха създателите й. В обучителната програма, която започва в София и във Варна, са включени 13 теми. Фризьорите могат да избират дисциплините от колористика в две нива, официални прически, основи на кока, луксозно и креативно оцветяване, подстригване в две нива, сред които и американски стил.

Италианския фестивал на красотата с участието на лорд Евгени Минчев и Ивана
В Академията на "Christian of Roma" гостуват световни топстилисти

Предвидени са тийм-бизнес семинари и преференциални условия за клиентите на "Christian Of Roma", уточниха от компанията. Майсторски класове в Академията ще имат международно признати стилисти като Амон Карвър от САЩ, Саверио Палма от Италия и други. Благодарение на партньорството с организацията "Интеркоафьор България", нейни стилисти също ще гостуват като лектори.