Тейлор предлага бижута от злато и диаманти в Парадайз Център София

Тейлор Ви канят да откриете великолепието от автентични скъпоценни камъни в своя първи концептуален магазин в красивия град София, в Мол Парадайз Център, с елегантен и иновативен дизайн, една скъпоценна вселена, изработена от злато, диаманти и най-красивите скъпоценности. Бижутата, избрани да украсят витрината, ще Ви отнесат ведна скъпоценна вселена, заредена с емоции, женственост и чувственост.

Teilor invites you to discover its first store, opened in Paradise Center Sofia

Индивидуалността на бранда е разпознаваема във фините детайли, предлагащи уникалността на украшенията. Цветът на рекламните кутии е подбран така, че да загатва за кожа, идеалната повърхност за бижута. Топлите тонове на украсата на магазина ни напомня за плътността и усещането за благородния метал, от който са изработени бижутата.

Тейлор гледат на бижутата като насъчетание от скъпоценни камъни, наредени в очертания, които ще устоят на времето. Бижутата еволюират в изразителни форми с изненадващ резултат: багрови иновации, креативни и изненадващо чувствителни решения в свят на красота, отвъд границите на всичко, което ни е известно за бижутата. Асиметричните линии, в поредица от нетипични дизайни, създават бижута в течни форми.

Зрелищен или дискретен, определящият елемент при Тейлор се оформя около идеята за иновативност. Концентрират се върху изключителността и качеството на техните продукти, като всяко бижу от Тейлор е създадено, за да отговори навкуса и личността на нашите клиенти в най-малки детайли.

Teilor invites you to discover its first store, opened in Paradise Center Sofia

Бижутата могат да изразяват любов, емоции и страст много по-красноречиво от думи, поради което Тейлор Ви канят да откриете съвършените подаръци за Вашите любими или бижутата, за които винаги сте мечтали.

Марката Тейлор е създадена през 1999 г., с желанието да предлага страст, иновация и елегантност, като комбинира изключителен дизайн с най-скъпоценни материали.

Първоначално работи като един магазин на улица „Тейлор” (на английски език: “Linden Street”), в Питещ, Румъния. През следващите години Тейлор развива голяма мрежа от магазини в цялата страна, с над 40 магазина и собствен онлайн магазин, teilor.ro.

Teilor invites you to discover its first store, opened in Paradise Center Sofia

През 2019 г. Тейлор отварят първия си магазин в София, България, както и във Варшава, Полша, освен своя онлайн магазин teilor.com.