Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Внучка на Чарли Чаплин вдъхновява "Трио Плачкови"


Внучка на Чарли Чаплин вдъхновява "Трио Плачкови"„Ла Комедия“ (La Comedia) е уникален авторски спекакъл на Алина и Стефан Плачкови. Те години наред се изявяват на едни от най-големите театрални и циркови сцени в над 50 страни по света. Техният съвместен личен и професионален живот започва малко след личната среща на Стефан с Папа Йоан Павел II, който го благословил след като гледал представление на „Цирк Балкански“. Отскоро успешното артистично дуо живее в България и се среща с родната публика чрез спектакъла „Ла Комедия“. Той може да бъде видян на сцената на Нов театър НДК на 20, 27 и 29 септември. В него Алина и Стефан играят заедно със своя син Саша като „Трио Плачкови“.

подробно...


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха


Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се оженихаДжъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се оженили? Двойката е била забелязана в обредната зала на съда в Ню Йорк в четвъртък 13.09.2018 г., предполагаше се, че са там, за да вземат разрешителното си за брак, но сега стана ясно, че щастливата двойка е решила да се ожени тогава и планират тържество с приятели и роднини в Канада, което вероятно ще се състои в следващата седмица, съобщи "Контакт мюзик".

подробно...


Никол Шерцингер показва перфектна фигура


Никол Шерцингер показва перфектна фигураТя може да накара пулса ви да ускори ритъма си със зашеметяващите тоалети, които й прилепват като втора кожа. Половинката на първата ни ракета Григор Димитров – певицата Никол Шерцингер, за пореден път не изневери на стила си, пише в. „Дейли мейл”.

подробно...


Виктория и Дейвид Бекъм са в разцвета на брака си


Виктория и Дейвид Бекъм са в разцвета на брака сиВиктория Бекъм и съпругът й Дейвид изглеждаха много влюбени по време на семейната почивка с децата си в Южна Франция, пише в. „Сън”. Двойката е използвала ваканцията, за да поговори с децата си – 19-годишния Бруклин, 16-годишния Ромео и 13-годишния Круз и 7-годишната Харпър, които били особено стресирани от слухове в медиите за изневяра от страна на баща им.

подробно...


Андреа и Кубрат за един месец в къщата на Меси в Барселона


Андреа и Кубрат за един месец в къщата на Меси в БарселонаПровокатовната Андреа отново разгорещи и без това прохладното лято 2018 с горещи кадри в своя инстаграм профил, забелязаха от ПРофайл. На пук на интриги и слухове, популярната успешна двойка Андреа и Кубрат Пулев се отдадоха на едномесечен престой в космополитната столица на Испания - Барселона.

подробно...


Модерни дами и господа събраха 35 680 лева за „Лайънс клуб София – Витоша“


Модерни дами и господа събраха 35 680 лева за „Лайънс клуб София – Витоша“На 14 юни 2018 година Лайънс клуб София Витоша проведе традиционното си лятно парти с цветното наименование ЛЯТНА ЛАЙЬНС ФЕЕРИЯ. В програмата на клуба участваха Орлин Павлов, Deep zone, певците от сегашното издание на Гласът на България - Гергана Великова и Момчил Степанов, младите певици Теодора и Мария Велеви.

подробно...


Академията за мода откри сезона с послание за "Летен шик"


Академията за мода откри сезона с послание за "Летен шик"На прага на летния сезон Академията за мода организира традиционно тематично парти с елегантен ревю-спектакъл и оригинално естетическо послание за „летен шик“. Fashion Party Summer Chic се състоя на 12 юни във “Витоша Парк Хотел”, събирайки на едно място сериозни почитатели и верни ценители на модата и добрия вкус. Те се запознаха с актуални предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи. Предложението за “летен шик” споделиха всички участници в събитието, сред които бяха изявени и утвърдени модни творци, носители на приза „Златна игла“ както и талантливи млади дизайнери. Те представиха своята концепция за летния шик и най-новите си модни творения, създадени специално за събитието на Академията за мода.

подробно...


Академията за мода с шикозно лятно парти


Академията за мода с шикозно лятно партиАкадемията за мода организира тематично Fashion Party Summer Chic с елегантен ревю-спектакъл. На 12 юни 2018 г. лятното парти ще събере почитатели и ценители на модата, които ще се запознаят с актуалните предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи. Гости на Fashion Party Summer Chic ще са носителите на приза „Златна игла” на Академията за мода: Жана Жекова, София Борисова, Вяра Георгиева, Светослав Колчагов, Христо Чучев, Милка Александрова-Бучи, Антония Йорданова, Елена Златева, Меги Петкова, Теодора Спасова и Николай Божилов.

подробно...


Модната индустрия подкрепя младежи в неравностойно положение


Модната индустрия подкрепя младежи в неравностойно положениеПрез 2018 година благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“ на Президентската институция поставя специален акцент върху възможностите за професионално обучение на младежи в неравностойно положение. Академията за мода и Консултантска къща „От игла до конец“ подкрепят кампанията в сферата на модната индустрия и модния бизнес, като организират и координират включването на представители на професионални организации от бранша, дизайнери и модни къщи. Вече шест български фирми потвърдиха готовността си да осигурят обучение с възможност за работа на младежи в неравностойно положение.

подробно...


Мария се съблече за Playboy ... по пижама


Мария се съблече за Playboy ... по пижамаОригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и в петък вечер препълни до пръсване столичния Bedroom Premium Club на дългоочакваното пижамено парти BedTime Stories. Второто тематично събиране на почитателите на Мъжката Библия беше посветено на създателя й - Хю Хефнър. Партито анонсира появата на специално колекционерско, 300-странично издание, посветено на живота, любовите и делата на бащата на Playboy.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Аня Пенчева


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи