Мария се съблече за Playboy ... по пижама

Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и в петък вечер препълни до пръсване столичния Bedroom Premium Club на дългоочакваното пижамено парти BedTime Stories. Второто тематично събиране  на почитателите на Мъжката Библия беше посветено на създателя й - Хю Хефнър. Партито анонсира появата на специално колекционерско, 300-странично издание, посветено на живота, любовите и делата на бащата на Playboy.

Философията на партито, където никой не беше пуснат, ако не е по пижама, се обяснява от продуценте на Playboy-партита, Борис Гълъбов, Христо Сираков и Любен Дилов-син така: "Хю Хефнър е  един от малкото, за когото след смъртта му е трудно да се каже "Той сега е на едно по-добро място". Пижаменото парти потвърждава точно това!".

пижамено парти BedTime Stories

Звездните модни икони се бяха погрижили да си осигурят кой от кой по-луксозна пижама, с която да засенчи останалите. Фолк певицата Мария се появи в компанията на своя добър приятел, собственикът на "Чарлино Фешън" Чавдар Иванов. Миньочето събра погледите на всички в Bedroom Premium Club с уникалния си зелен спален тоалет с марка Charlino Fashion.

В разгара на партито, Любен Дилов-син простичко обобщи атмосферата с афоризма: "Човекът е човек, когато е в пижамата на друг човек".

BedTime Stroies успя да извади от доброволаната му изолация дори Емил Кошлуков, който се появи в компанията на неувяхващата Жени Калканджиева.  Почти целият персонал на модерната клинака "Имани", куп звезди от шоубизнеса, модата и светската жруналистика, бяха сред ВИП гостите, които танцуваха в оригинални спални тоалети до сутринта. А организаторите на BedTime Stories, Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълабов, както и собственикът на Bedroom Premium Club Веселин Борисов, се появиха в специално изработени за тях луксозни кабинетни пижами от супер скъпи материи. Всеки, който не беше спазил дрескода можеше да се сдобие с халат от лимитирана серия с бранда Playboy още на входа. И въпреки, че халатите бяха предвидени за тези, които не са с пижама на тематичното парти, почти всички гости побързаха да си вземат по един за спомен.

пижамено парти BedTime Stories

Топ плеймейтките Анна-Мария, Брита, Даная, Гергана Стaменова, Ива Няголова и Петя Димитрова изнесоха истински спектакъл. Цялото заведение беше декорирано като гореща спалня с воали, в която всички се разхождаха по пижами и халати. А изкусителките, заедно с уникалния балет на Bedroom Premium Club, под хореограията на Калин Калинов от "X-NRG Crew" и Галя Христова,  мачкаха чаршафите  на истинско легло, окачено на вериги над  сцената. Звездите от страниците на Playboy танцуваха със специално изработено за тях бельо от шармантната дизайнерка Миглена Каканашева MEGZ, а аутфита им допълваха скъпарските бижута на AVIEL. За перфектната визия на изкусителките на сцената се погрижиха звездният тандем Цецо Андреев и Момчил Спасов, стилистката от топ салона Bedroom Beauty Милена Цекова, както и фризьорът  Мирослав Ангелов.

Луксозното пижаменото парти не пропуснаха и Нора Недкова, скандалната Катрин Вачева и плеймейтка Деси Димитрова. Деси дойде в компанията на близката си приятелка, с която участваха в конкурса Playmate 2016 – Ирена Георгиева. Те станаха част от гостите на партито и купонясваха до малките часове.

пижамено парти BedTime Stories

пижамено парти BedTime Stories

Специалният колекционерски брой на Playboy е в разпространение от 2 май.