NATURA BISSÉ вече в България

На изключително изисканото парти в Археологическия музей беше представена световно известната козметична марка NATURA BISSÉ и стъпването и на българския пазар. Сред ВИП гостите на събитието бяха Илиана, Мая Илиева, Кремена Халваджиян, Ивана Скендерова. Маги Желязкова бе модел на демонстрацията на диамантената козметика.

NATURA BISSÉ вече в България

Изпълнителния директор на NATURA BISSÉ за Източна Европа – г-жа Аврора Круз разказа за историята на козметичния лидер и представи основните ценности на компанията. Една от най-луксозните марки предлага широка гама продукти разделени на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Най-новото и изключително в грижата за кожата естествено е ориентирано в глобалното лечение против стареенето.

NATURA BISSÉ вече в БългарияNATURA BISSÉ вече в България

Гостите поздравиха и г-н Августин Гарсия Залдуеги – собственик на Esthetic Privilege изключителен представител на марката за България и г-жа Грети Гарсия – изпълнителен директор.

NATURA BISSÉ вече в БългарияDIAMOND EXPERIENCE на NATURA BISSÉ съчетава лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене. Сериите на NATURA BISSÉ ще бъдат достъпни само в някой от най-луксозните козметични центрове в България, които разполагат със професионалисти, специално обучени за работа с продуктите от Esthetic Privilege - официалният представител на NATURA BISSÉ в България.

Основана през 1979 г. NATURA BISSÉ е лидер в нововъведенията и развитието на козметиката за лице и тяло. Терапиите са формулирани с максимална концентрация на високоефективни съставки и нови консистенции.

NATURA BISSÉ се стреми да гарантира максимално високо качество, инвестира време и средства за откриване на нови формули за най-добро обслужване на клиентите, за изграждане на най-висококвалифицирани професионалисти на най-добре селектирани и необикновени продукти. NATURA BISSÉ е марка пионер, която предлага най-добрата и най-ефективната грижа за кожата.

Качеството и уникалността на техните продукти отварят много възможности на международния пазар. Фирмата продава своите продукти в над 21 страни в Америка, Европа, Азия и Средния Изток чрез SPA центрове, курорти и най-скъпите центрове за красота. NATURA BISSÉ покорява пазара на професионални козметични продукти и постепенно, но постоянно утвърди позициите си.
NATURA BISSÉ е в най-известните хотелски вериги, предлагайки своите терапии в най-скъпите SPA центрове и в най-специализираните магазини. Със своите качества и уникалните резултати на продуктите си фирмата се утвърди като безспорен световен козметичен лидер.

NATURA BISSÉ се превърна в най-предпочитаната козметична марка за мека и бляскава кожа от звездите на едно от най-важните кинематографични събития през последните години – церемонията за връчване на наградите "Оскар".

В ръцете на известната Анастасия Соаре - престижния консултант и съветник за красота, NATURA BISSÉ разглези знаменитостите с впечатляващи процедури изключително създадени за тях. Наоми Кембъл, Ринко Кикучи, Каролина Куркова, Надя Команечи и Дженифър Лопес заедно с много други бяха гостите, на които експерти от NATURA BISSÉ направиха процедури за лице и тяло от диамантената линия. Първата стъпка от процедурата е поставяне на истински диаманти. Тяхната непреходна красота и чистота се използва в терапевтичното третиране за балансиране на вътрешните енергии.

NATURA BISSÉ вече в България

NATURA BISSÉ вече в България

NATURA BISSÉ вече в България

Esthetic Privilege е изключителен представител за България на Cosmofrance, (Маями, САЩ), Cosmogene S.A. (Женева, Швейцария) и Moohan Engineering Group (Сеул, Корея). Компанията има за цел да доставя на българския пазар цялата гама от продукти и апарати необходими в сектора на естетичната медицина и козметология.

NATURA BISSÉ вече в БългарияNATURA BISSÉ вече в България

Снимки:

  1. Декорация на входа на Археологическия музей
  2. Продуктите от диамантената колекция на NATURA BISSÉ
  3. „Димантената българка” Илияна Раева бе със нежен тоалет стилно допълнен от сини бижута
  4. Кремена Харваджиян остана очарована от качествата на диамантената колекция
  5. Госпожа Грети Гарси – изпълнителен директор на Esthetic Privilege, изключителен представител на NATURA BISSÉ за България
  6. Демонстрация на действието на DIAMOND MAGIC на невероятната Маги Желязкова
  7. Маги Желязкова и Ивана Скендерова коментират блясъка останал след третирането с DIAMOND MAGIC – действие, което ще трае цели 14 дни
  8. Мая Илиева, чийто салон ще е един от центровете за терапия с продуктите на NATURA BISSÉ
  9. Зашеметяващата Ивана Скендерова - бизнесдама на България за 2001 година
  10. Грети Гарсия сподели с Илиана Раева, че е останала възхитена от участието й в реалити шоуто „Денсинг старс” и й подари безплатна процедура от серията DIAMOND EXPERIENCE на NATURA BISSÉ.
  11. Грети Гарсия и Бойка Велкова – лице на продуктите и апаратите за естетична медицина предлагани от Esthetic Privilege България

NATURA BISSÉ вече в БългарияNATURA BISSÉ вече в България