Ирен Онтева и топ модели на яхтено шоу!

Ирен Онтева и топ модели на яхтено шоу!SOFIA YACHT SHOW е първото по рода си самостоятелно изложение за яхти в столицата. Почитателите на морето и водните спортове, както и бизнесмени от страната с нескрито удоволствие се наслаждават на невероятните красавици, CIGARETTE 38 TOP GUN и CIGARETТЕ-39 TOP GUN Unlimited, представени от ЯХТПОИНТ. Динамичен дизайн, авангардни форми и смели цветове доминират при оборудването и обзавеждането на яхтите, една истинска цвента магия, галеща и най–изискания вкус.

Известните личности и бизнесмени Слави Трифонов, Левон Хампарцумян, сем.Евгения и Николай Баневи са сред гостите, посетили изложението.

А може ли яхти без хубави жени?

Топ моделът Ирен Онтева е лицето и водеща на яхтеното шоу, организирано от ЯХТПОИНТ за всички посетители и гости. Манекени, сред които Мис България Гергана Гунчева и Мис България Юлия Юревич, Жасмина Тошкова от „Сделка или не”, представиха последните тенденции в Яхтената мода.

Ирен Онтева и топ модели на яхтено шоу!

Невероятна атракция, приковаваща вниманието на всеки посетител са моделите Диана Иванчева, Диана Тодорова, мис Туризъм Гери Дончева и нашумялата от последният юбилеен брой на сп.Плеибой - Петя Велкова, които позират по палубите на ярко осветените яхти CIGARETTE. Допълнително настроение осигуряват и динамичните танци на балет НОВА и ВЕДА-Джуниър, организацията е поверена на Амалия Тинчева.

Ирен Онтева и топ модели на яхтено шоу!

И не забравяйте – Най –хубавото винаги предстои, особено когато има яхти.

Ирен Онтева и топ модели на яхтено шоу!