Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Blue Summer Party: Блясък, музика и мода в хотел "Мида"


Blue Summer Party: Блясък, музика и мода в хотел "Мида"Гери Дончева събра на тематично синьо парти в хотел „Мида”, Слънчев бряг - Румънеца и Енчев, Влади Шаган, Устата, Владо Димов, DJ RUBEN и Ани Сарандева. Blue Summer Party се състоя на 22-ри юни, като стартира с пищна заря и песента „7 дни”, написана специално за партито. С него се отбеляза и третият рожден ден на хотел „Мида”, чието име се споменава в текста на най-новия горещ летен хит на Румънеца и Енчев, където Гери се появява в новото си амплоа на рапър.

подробно...


Fashion.bg участва на изложението Webit


Fashion.bg участва на изложението Webit В периода 27-29 Октомври 2010 можете да посетите щанда на Fashion.bg на Webit в Национален Дворец на Културата (НДК), София.

Webit Expo & Conferences е най-голямото за Централна и Източна Европа и едно от най-големите събития в Европа за интернет бизнес и дигитален маркетинг.

Ако искате да научите повече за Fashion.bg и да се запознаете с част от екипа, заповядайте.

подробно...


Подгответе се за лятно настроение


Подгответе се за лятно настроениеВремето се затопли, скоро започват абитуриентските балове, а вече настъпи и сезонът на сватбите. Ако ви предстои това вълшебно събитие, тази седмица ви предлагаме да разгледате най-новата колекция булчински рокли на ателие Симон, а също така да погледнете и към лято 2011, с роклите, представени на Седмицата на булчинската мода в Мадрид. Ако все още не сте намерили своята половинка и темата за сватбата само ви натъжава, предлагаме ви да се запознаете с Петте мистерии на привличането.

подробно...


Елегантност и сексапил в горещите дни с Fashion.bg


Елегантност и сексапил в горещите дни с Fashion.bgЕто че температурите се покачват, правопропорционално с градуса на нашето настроение. Вече всички сме насочили мислите си към задаващото се лято, за което напомнят горещите дни и жаркото слънце. Време е да помислим за банските костюми, с които ще събираме тен на плажа или до басейна съвсем скоро. Ако все още не сте сигурни какви са тенденциите в плажната мода през този сезон, ние от Fashion.bg ще ви улесним със специално подбраните от нас модели, в които ще изглеждате сексапилни и същевременно елегантни под жаркото слънце.

подробно...


Пролетно настроение с Fashion.bg


Пролетно настроение с Fashion.bgС настъпването на пролетта много от нас изпадат в депресия – през зимата сме натрупали малко повече килограми, не сме обновявали гардероба си и се оказваме без подходящи за сезона дрехи, притесняваме се как изглеждаме.
Затова решихме да ви помогнем да се почувствате добре в кожата си с невероятните диети с грейпфрути, които ще помогнат на всеки да влезе във форма и да изглежда добре през топлите дни.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Светлана Лечкова


Съпруга на прославения ни футболист и настоящ кмет на Сливен Йордан Лечков
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи