Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Нов продукт за борба с целулита - стягащ антицелулитен гел-крем


Нов продукт за борба с целулита - стягащ антицелулитен гел-крем През април NIVEA добавя към стягащия лосион за тяло Q10 plus и нов стягащ антицелулитен гел-крем. Лекият продукт с Q10, L-картинин и екстракт от лотос намалява видимите следи на целулита, без да има нужда от допълнителен масаж на тялото. Гел-кремът притежава приятна текстура и попива бързо. Тестовете, проведени от експертите на Байерсдорф покават, че след двуседмична употреба кожата е осезаемо по-гладка и стегната, а след три седмици следите от целулит са значително намалени.

подробно...


NIVEA с два нови ароматни душ-гела


NIVEA с два нови ароматни душ-гелаДва нови ароматни душ-гела от NIVEA сa на пазара от февруари тази година - NIVEA Powerfruit Refresh и NIVEA Powerfruit Relax. В основата на формулата на Powerfruit Refresh сa плодовете червена боровинка и годжи бери, a на Powerfruit Relax – синя боровинка и акай бери, плодове, изключително богати на витамин С.

подробно...


Вана с водорасли против стрес


Вана с водорасли против стресВъпреки идеята за вана с водорасли да изглежда не толкова привлекателна за нежния пол, експертите са сигурни в нейната ефективност.

Водораслите са богати на различни минерали и микроелементи от полза за здравето и красотата. Те са добър антисептик и помагат за успокояване на кожата, намаляване на възпаленията и зачервяваният и дори са подходящи за лечение на някои кожни заболявания. Според лекарите ваната с водорасли може да намали симптомите при заболяване като псориазис, което трудно се поддава на традиционни терапии.

подробно...


Пържените картофи са храната, от която пълнеем най-бързо


Пържените картофи са храната, от която пълнеем най-бързоОт пържени картофи се дебелее най-бързо, откриха изследователи от Харвардския университет, съобщава БГНЕС.

Резултатите от проучването на учени от Харвард показват, че пържените картофи са най-калоричната храна, от която се пълнее най-много. Това се дължи на лошите въглехидрати, на които са богати картофите. Нишестето в тях е подобно на захарта. Това означава, че се яде по много, без да дава чувство за ситост.

подробно...


Нов тест ще показва коя е най-ефективната диета за вашия организъм


Нов тест ще показва коя е най-ефективната диета за вашия организъмБритански изследователи разработиха нов кръвен тест, който най-точно ще показва най-ефективната диета за вашия организъм.

Новият тест освен, че ще показва какво трябва да ядете, но и какви витамини ще трябва да получавате. Според учените най-важен компонент е витамин D, известен като витаминът на слънцето. Липсата му може да отслаби имунната система и да увеличи риска от рак и остеопороза.

подробно...


45-та година - златна ера за здравето на жените


45-та година - златна ера за здравето на женитеНа 45 години жените отказват алкохола и тютюнопушенето и започват да се занимават с повече спорт, показва ново проучване на британски учени.

Учените започнали задълбочено изследване кога и какво кара жените да променят начина си на живот и да се отърват от вредните навици. Резултатите показват, че на 45 години представителките на нежния пол преживяват своята златна ера, обръщайки повече внимание на здравето и красотата си. В този период дамите забравят за спиртните напитки и отказват цигарите. Точно в тази възраст жените осъзнават рисковете от нездравословното хранене и заседналият начин на живот, отбелязва един от авторите на изследването професор Мария Шелби.

подробно...


Как да предпазвате кожата от ултравиолетовите лъчи


Как да предпазвате кожата от ултравиолетовите лъчиБритански експерти стигнаха до заключението, че съвременните жени трябва да защитават своята кожа от ултравиолетовите лъчи с кремове с фактор най-малко 30.

Фактор 30 е най-добрият показател, който осигурява най-ефективна защита на кожата, категорични са експерти. Продуктите със SPF 15 не са толкова ефикасни.

Широко разпространено е жените да използват по-нисък фактор от препоръчителни, за да хванат повече тен.

подробно...


Създадоха математически модел за остаряването на татуировките


Създадоха математически модел за остаряването на татуировките Какво е общото между Анджелина Джоли, Дейвид Бекъм и съпругата на британския премиер Саманта Камерън? И тримата имат татуировки, които ще остареят и ще се променят малко или много в зависимост от кожата, размера на татуировката излагането на слънчева светлина, сочи изследване.

Британски учен изработил математически модел, който позволява да се "предскаже" как ще се държи една татуировка дълго след като е направена - 20 години по-късно например.

подробно...


Започна Мега курсът по йога "Събуди се и се разтърси!"


Започна Мега курсът по йога "Събуди се и се разтърси!"Вчера в зала 3 на НДК стартира първия по рода си за България Мега йога курс, воден от световноизвестния учител от Индия - Свами Джотирмая.

Над 1000 души медитираха заедно, правиха йога практики и научиха полезни техники за справяне със стреса, зареждане с енергия и позитивизъм.

Мега курсът в НДК е част от националното турне ”Събуди се и се разтърси!”,организирано от международната фондация ”Изкуството да живееш”. В рамките на турнето, Свами Джотримая проведе курсове и безплатни лекции в 30 български града и сподели своята усмивка и знание с над 4000 души!

подробно...


Симона Пейчева представи новата серия на Nivea, изцяло вдъхновена от природата


Симона Пейчева представи новата серия на Nivea, изцяло вдъхновена от природатаКъсно снощи в приятната обстановка на Adi's Cook & Book в София се състоя представянето на новата серия продукти Pure & Natural от NIVEA, вдъхновена изцяло от природата. Водещата на събитието – световната шампионка по художествена гимнастика, Симона Пейчева беше първата дама, която имаше възможността да тества натуралната козметика. Тя сподели, че вече нейни фаворити са балсамът за устни с мед и дезодорант спреят с аромат на жасмин.

Маркетинг директорът на Байерсдорф България Светлана Проданова даде подробна информация за продуктите и техните качества.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валерия Велева


Журналист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи