NIVEA с два нови ароматни душ-гела

NIVEA с два нови ароматни душ-гелаДва нови ароматни душ-гела от NIVEA сa на пазара от февруари тази година - NIVEA Powerfruit Refresh и NIVEA Powerfruit Relax. В основата на формулата на Powerfruit Refresh сa плодовете червена боровинка и годжи бери, a на Powerfruit Relax – синя боровинка и акай бери, плодове, изключително богати на витамин С.

NIVEA Powerfruit Refresh е в опаковка от 250 мл, с високо съдържание на витамин С, придобит от червена боровинка. Той освежава и ободрява кожата. Възстановяващият аромат на годжи бери вдъхновява сетивата и зарежда с енергия за цял ден.NIVEA с два нови ароматни душ-гела

NIVEA Powerfruit Relax се грижи за кожата благодарение на антиоксидантите, които съдържа в синята боровинка. Приятният аромат на акай бери успокоява съзнанието и ободрява тялото.

NIVEA Powerfruit Refresh и NIVEA Powerfruit Relax Shower Gels правят кожата гладка и мека на допир и едновременно с това тялото е напълно освободено от стреса и напрежението от ежедневието. Чрез съчетанието на струята от душа, която масажира кожата, и душ-геловете, напрежението и стресът напускат изцяло тялото. Прозрачните гелове се превръщат в копринено мека пяна, която се грижи богато за кожата и доставя свеж плодов аромат.

Освободете се от стреса и се насладете на благоуханния аромат на сладки плодове с душ-геловете на Nivea Powerfruit.

NIVEA с два нови ароматни душ-гела