Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Вкуси Норвегия


Вкуси НорвегияВ средата на месец май издателство „Ентусиаст“ публикува специалното кулинарно издание „Норвежка морска кухня“. Книгата се издава със съдействието на Посолство на Кралство Норвегия в България и Норвежкия съвет за морските храни, а рецептите са представени от един от най-известните кулинари у нас – Иван Звездев. В изданието са поместени рецепти за приготвяне на ястия от традиционната норвежка кухня, като основният продукт са морските деликатеси и рибата – неизменна част от трапезата на северните народи. Книгата е подходяща и би била полезна както на майстор-готвачите, така и на любителите кулинари. Тя е предназначена за всеки, който желае да обогати родното ни меню с нови вкусове.

подробно...


Актрисата Шарън Стоун стана лице на подмладяващи процедури


Актрисата Шарън Стоун стана лице на подмладяващи процедури Шарън Стоун стана лице на дерматологичния бранд Galderma, лансиращ процедури за подмладяване.

подробно...


Ново: Сушащи косата ръкавици


Ново: Сушащи косата ръкавициБритански дизайнери създадоха еко алтернатива на сешоара. Традиционният уред за сушене на коса ще бъде заменен от революционни ръкавици, направени от високотехнологични микрофибри.

подробно...


Грижа за косата от Schwarzkopf и Клаудия Шифър


Грижа за косата от Schwarzkopf и Клаудия ШифърСупермоделът Клаудия Шифър си партнира с експертите за грижа за косата на Schwarzkopf в родната си Германия, за да стартира собствена линия от козметични продукти.

подробно...


Нова мода в грижата за кожата


Нова мода в грижата за кожата"Магама" и Стефка Янорова представиха за първи път иновативната технология GENEO+

подробно...


"Магама" представя революционна грижа за кожата


"Магама" представя революционна грижа за кожатаПри GENEO+ естетичните процедури се срещат с радиочестотната технология, за да се създаде революционна платформа за грижа за кожата. GENEO+ интегрира новата патентована технология OxyGeneo (Оксигенео) и обновената технология TriPollar RF (Триполар РФ).

подробно...


Дезодорантът трябва да се сменя на половин година


Дезодорантът трябва да се сменя на половин годинаДерматолозите предупреждават, че трябва да сменяте дезодоранта си на всеки шест месеца.
Според специалистите е хубаво да не се прекалява с използване на антибактериални сапуни и душ гелове. Препоръчително е на половин година да сменяте дезодоранта си против изпотяване, защото тялото свиква с него и спира да реагира на съставките. Експертите дори споделят мнението, че най-ефективни в борбата с неприятните миризми са дезодорантите тип-стик.

подробно...


Как да се храним, за да спрем изпотяването


Как да се храним, за да спрем изпотяванетоИзпотяването е нормален и необходим процес за регулиране на температурата на човешкото тяло. Чрез потните жлези се изхвърлят и ненужните вещества през кожата. В тялото има милиони потни жлези, но те са най-силно концентрирани по челото, под мишниците, по дланите и стъпалата.

Въпреки хигиената и употребата на различни козметични продукти, в летните жеги понякога тялото става лепкаво и често има неприятна миризма. В борбата с потта най-често търсим козметични продукти, но не трябва да се забравя, че много от навиците ни имат влияние върху потта.

подробно...


Този Февруари е още по-нежен и романтичен с лимитираната серия NIVEA Crème "Докосване с любов"


Този Февруари е още по-нежен и романтичен с лимитираната серия NIVEA Crème "Докосване с любов"За поредна година козметичната марка, любима на мнозина по цял свят - NIVEA, ще изненада своите потребители с лимитирана серия NIVEA "Докосване с любов".
"Любов на върха" съхранява Вашите върховни изживявания, "Късчета любов" е подходящ за Вашите споделени моменти, а "Нежни половинки" е предназначен за най-близките до Вашето сърце хора.

подробно...


Как поддържа безупречната си кожа Кейт Бланшет?


Как поддържа безупречната си кожа Кейт Бланшет?Кейт Бланшет е известна не само с безупречния си стил, но и с кристално чистата си, изключително гладка кожа.
Тя разкри тайната си пред британския вестник "Дейли Телеграф". 44-годишната актриса, която е глобален посланик на луксозната марка козметични продукти "SK-II", твърди, че добрата почивка подобрява кожата.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Владимир Ампов - Графа


Поп певец и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи