Нова мода в грижата за кожата

* "Магама" и Стефка Янорова представиха за първи път иновативната технология GENEO+


Силвия Тодорова


На 29 септември в салон "Магама" актрисата Стефка Янорова първа изпробва иновативната технология GENEO+, която осигурява отлично подхранване на кожата и снабдяване с кислород отвътре. Демонстрацията откри проф. Любомир Стойков заедно с Вили Боршукова, собственик на салон "Магама", където за първи път на българския пазар е достъпна иновативната технология. GENEO+ беше представен от Лаура Топалова, регионален мениджър за Европа на производителя Pollogen ("Полоджен") и от д-р Йоана Алексова, представител на "Евромед Съпорт", дистрибутор за България.


Нова мода в грижата за кожата


В навечерието на премиерата на постановката "Брудершафт", в която си партнира с Васил Михайлов в "Театър 199", Стефка Янорова се подложи за първи път на процедура за намаляване на бръчките и стягане на кожата. Тя самата сподели, че по принцип избягва специфичните козметични процедури, но се е убедила, че тази е напълно безопасна и приятна като усещане, с незабавен видим резултат и без химия. Незабавният ефект "преди и след" беше запечатан от присъстващите фотографи и камера.


Нова мода в грижата за кожата


При GENEO+ естетичните процедури се срещат с радиочестотната технология, за да се създаде революционна платформа за грижа за кожата. GENEO+ интегрира новата патентована технология OxyGeneo (Оксигенео) и обновената технология TriPollar RF (Триполар РФ). Комбинацията от двете подобрява качеството на кожата, както в епидермиса, така и слоевете на дермата, осигурявайки трайни резултати. Израелската фирма производител Pollogen ("Полоджен") е световен лидер в иновативните, клинично доказани естетически решения за терапия и скулптуриране на тялото.


Нова мода в грижата за кожата


OxyGeneo
представлява грижа за кожата 3 в 1: активно подхранване, витализиране и хидратация.

  • Ексфолиация на външния слой на кожата (така нареченият мек пилинг се постига чрез ексклузивната технология на CAPSUGEN)

  • Инфузия на ревитализиращи хранителни вещества. Създадени са 2 уникални комплекта гелове за процедурите: NEO REVIVE - за подмладяване и изравняване на тена и NEO BRIGHT - за подмладяване и изсветляване на кожата. Геловете са индивидуални за всеки човек и са изцяло биолочино чисти без химия.

  • Генерирано отвътре снабдяване с кислород на кожата (при процедурата се създава голямо количество микроскопични балончета въглероден диоксид, които правят микромасаж и стимулират интензивната естествена оксигенация.


Нова мода в грижата за кожата


TriPollar RF
е трето поколение радиочестотна технология против стареене, която намалява бръчките, стяга кожата, безопасно, ефективно и приятно с незабавни и трайни резултати

TriPollar RF прилага проводима радиочестота чрез три или повече електрода. Енергията се фокусира върху целевата зона за оптимален ефект - не се налага охлаждане. Обемното загряване генерира терапевтичен ефект.


Нова мода в грижата за кожата


При процедурата се използва специален подготвителен гел, който е с високо електрическо съпротивление, а това води до дълбоко проникване на електрическия ток в кожата и до незабавен видим ефект.


Нова мода в грижата за кожата


Резултатите от клиничните проучвания ясно показват, че технологията TriPollar RF предлага неинвазивно ефективно, безопасно и безболезнено третиране за намаляване на бръчки и линии.


Нова мода в грижата за кожата


Иновативната технология е подходяща за различен тип кожа и след процедурта се възможно веднага да се нанесе грим.


Снимки:
1. Лаура Топалова и д-р Йоана Алексова в началото на демонстрацията
2 - 4. Демонстрация на процедурата
5. Стефка Янорова преди (вляво) и след (вдясно) процедурата
6. Проф. Любомир Стойков, Вили Боршукова и Стефка Янорова
7. Стефка Янорова и проф. Любомир Стойков

Фото: © Хайлайф/ "От игла до конец"