Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във Варна


Виктория Бекъм и Ева Лонгория бяха забелязани на светско парти във Варна в събота вечерта. Всъщност, става дума за двойници на известните дами, които бяха променени по техен образ и подобие. Преобразяването им стана по време на официалното откриване на Derma Pro Trinity Contrast в морската столица - филиал на софийския естетичен център Derma Pro Aesthetics, като бяха подложени на любимата разкрасителна процедура на Ева Лонгория и Виктория Бекъм - Intraceuticals. Тя е фаворит и на много други холивудски звезди от ранга на Мадона, Наоми Кембъл, Дженифър Лопес.

"Няма нищо по-хубаво от Intraceuticals. Наистина те кара да изглеждаш и да се чувстваш по най-добрия начин" - казва Виктория Бекъм в референцията си за марката.


Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във Варна


Финалната визия на варненските двойници бе оформена от професионалния гримьор Цвети Алексова с минералните гримове на Bellapierre и от фризьора Хриси Николева. Бекъм и Лонгория са популярни в светските среди със страстта си към здравословния и природосъобразен начин на живот. И двете не веднъж са казвали в интервюта, че залагат само на естествената био козметика и старателно избягват химиите. Затова се доверяват на Intraceuticals.


Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във Варна


По време на събитието всички гости бяха преобразени като холивудски знаменитости и се забавляваха на изискано парти в стила на богатите и известните. Двойници на Мадона, Фърги, Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, Линдзи Лоън, Моника Белучи се разхождаха из Derma Pro Trinity Contrast. Наред с изисканите вина, в името на красотата те дегустираха и колаген - хит сред страстните почитатели на красотата.


Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във Варна


Derma Pro Aesthetics - София (www.dermaproclinic.net) е от водещите клиники в естетичната дерматология в България, която стартира дейност през 1999 г. С участия в редица телевизионни предавания като "Пълна Промяна", "Училище за красота" и много други, се грижи за перфектния вид на доста популярни личности и на дами, ценителки на красотата и изящността. Екипът от специализирани лекари-дерматолози и кинезитерапевти притежават всички необходими дипломи, сертификати за работа и множество завършени курсове от обучения в страната и чужбина.


Виктория Бекъм и Ева Лонгория на светско парти във Варна


Хит този сезон са пакетите за тяло за редуциране на мастни натрупвания, целулит, отслабване и стягане на кожата с Eximia - апарат от най-висок клас, с авангардна технология за безболезнено скулптуриране на тялото. В новооткрития филиал Derma Pro Trinity Contrast - Варна, специално за клиентите в морската столица е терарията Intraceuticals - холивудският фейс лифтинг, която бързо покори звездите от червения килим и се превърна в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл...