Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дни на капризната пролет в ЦУМ


В продължение на три дни – 6, 7 и 8 март - най-капризните клиентки на ЦУМ могат да посетят специалните промоционални щандове, разположени на третия етаж, където ще намерят водещи марки медицинска козметика, продукти за коса и лице, декоративна козметика и парфюми. Те могат безплатно да тестват нови козметични продукти и да се консултират със специалисти, да се подложат на козметични процедури.

подробно...


"Борекс" се справя с целулита ефикасно


"Борекс" се справя с целулита ефикасноНовият метод за борба с целулита, или още – “портокаловата кожа”, се нарича ендермология. Както твърдят специалистите от медицинския център за естетични процедури “Борекс”, той не изисква пациентите да прекъсват нормалния си ритъм на живот, а дори им помага да релаксират пълноценно.
Ендермологията прилага съвременна високотехнологична медицинска апаратура Cellu M6 IP на фирмата LPG Systems. Масажът и аспирацията на кожата гарантират засилването и подобряването на кръвната и лимфната циркулация. Това на свой ред води до изхвърляне на токсините и подобряване обмяната на веществата в мастните клетки.

подробно...


Обувки с марка "МАРИНО КОСТА": на мода е уникалността


Търговската марка “Марино Коста” е създадена преди осем години с основната цел да присъства убедително на балканския и руски пазар. Специално е търсено това звучене на името й, което едновременно да казва много за произхода си и в същото време да бъде лесно за изговаряне и запомняне. Моделите, които се предлагат на българския пазар могат действително да претендират за уникалност поради две причини: Първо, че те се изработват в неголеми количества и второ, което може би е най-важното - проектът, по който се изработват те (под проект се има предвид вида на кожите и цветовете за горнището, хастарите, вида на ходилата, респ. гьон и гума, т.е. описание на всеки елемент от обувката). Обувките с марката “Марино Коста” се правят предимно в област на юг от гр. Порто в градчето Сан Жоао да Мадейра в Португалия. Този район е известен като място, където се изработват ръчно едни от най-хубавите обувки в Европа. Материалите са изцяло обработвани в прочутите кожени фабрики в района на Фиренце, Италия. За елегантните дамски обувки се използва фина ярешка кожа - шевро, за ботите и ботушите – мека телешка напа и фин водоустойчив велур. Елегантните и официалните мъжки обувки се изработват от телешки кожи – парма, селваджио, и крут. Спортните и зимните боти се правят от амбра и кардиф (водоустойчив велур).

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Цветелина Грахич


Вокалистка в "Шоуто на Слави"
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи