Христина Камбурова е Най-красивата абитуриентка


С много настроение и емоции премина финалът на конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier в Boutique Lounge Bar.

Христина Камбурова е Най-красивата абитуриенткаЧленовете на журито: Христо Богданов от автомобилен ретро клуб "Агресия", гримьорката Пепа Стоянова от Proface, Станислав Дочев - главен редактор на сп. Hello, Теодора Колчева - собственик на Boutique Lounge Bar, Любен Станев - собственик на Diplomat Plaza Hotel&Resort, Мира Драганова - национален мениджър на Биодерма, Юлия Юревич - Мис България 2007,  Аля Милушева - креативен директор на Astella Atelier и Рaйнa Деницова - главен редактор на Life.dir.bg бяха изключително затруднени да определят коя да е победителката сред 6-те красавици

В тоалетите на Astella се представиха Христина Драганова от Перник, Христина Камбурова от Смолян, Василена Иванова от Плевен, Дарина Антова от София, Бетина Велева от Монтана и Виктория Любомирова от София. Всички момичета получиха подаръци от Биодерма, партньори на конкурса, които проведоха с момичетата кратък курс за грижата за младежката кожа.

За най-красива абитуриентка на 2011 бе избрана Христина Камбурова от Смолян.  Тя учи в Гимназия с преподаване на чужди езици и е приета в специалност "Медия, култура и общество" във Великобритания. Има професионални изяви като модел за Ивет Фешън, а на бала си иска да преживее една вълшебна приказка. И тази и мечта със сигурност ще се сбъдне, тъй като Христина ще отиде на бала си с приказна рокля на Astella Atelier, с грим от Proface и прическа от Angel Face, ретро автомобил от клуб Агресия, а балът и ще бъде заснет от Hammer Studio и излъчен в Dir.bg.

Христина Камбурова е Най-красивата абитуриенткаХристина Камбурова е Най-красивата абитуриентка

Христина Камбурова е Най-красивата абитуриенткаХристина Камбурова е Най-красивата абитуриенткаХристина Камбурова е Най-красивата абитуриентка

На второ място е Дарина Антова от София. Дарина спечели безплатен грим от майсторката Пепа Стоянова от Proface и заснемане на бала и от Hammer Studio и Dir.bg. На трето място в конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier се класира Виктория Любомирова от София. Тя ще отиде на бала си с кола от автомобилен ретроклуб Агресия.

След като бе избрана Най-красивата абитуриентка, всички момичета имаха възможност да останат на купона по случай втория рожден ден на Hammer Studio - партньори на конкурса. Партито уважиха и Мис България 2007 Юлия Юревич, Мис България 2010 Ромина Андонова, Наско от БТР и рапърът Колумбиеца.

Христина Камбурова е Най-красивата абитуриентка