Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни колекции

Модни колекции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Сара Джесика Паркър с колекция сватбени рокли


Сара Джесика Паркър с колекция сватбени роклиСара Джесика Паркър работи върху колекция сватбени рокли и обувки за "неконвенционални" булки заедно с американския онлайн търговец "Гилт" (Gilt).

подробно...


Кендъл Дженър рекламно лице на нов модел маратонки на adidas Originals


Кендъл Дженър рекламно лице на нов модел маратонки на adidas OriginalsНов технологичен силует, чиито корени са в емблематичния винтидж стил на adidas, който поглежда едновременно към вчера и утре. Като най-добрите създатели, обувката е вдъхновена от архивите и от бъдещето. Игрива, неочаквана и шик: Arkyn се категоризира и вписва във всеки контекст. Тя е отворена към интерпретации, тя е платно за изразяване, тя подчертава различността. Обувка, която отразява безбройните начини да бъдеш творец през 2018.

подробно...


Tommy Hilfiger с колекция за хора с увреждания


Tommy Hilfiger с колекция за хора с уврежданияЗа някои хора с увреждания, обличането не винаги е лесна задача. Вкарването на копчето в илика, обличането на риза или дори закопчаването на дънките може да се окаже доста трудно с текущата селекция дрехи по магазините. И въпреки факта, че почти 20% от хората в САЩ страдат от физическо увреждане, повечето модни марки в страната игнорират техните нужди в своите проекти.

подробно...


PALOMA FASHION с ексклузивна и вдъхновяваща видео и фотосесия


PALOMA FASHION с ексклузивна и вдъхновяваща видео и фотосесияЕксклузивната сесия бе заснета на българското черноморие през изминалите дни по време на 7-ми национален форум на сватбените фотографи и видеооператори. Въпреки студеното време екип от професионалисти, реализираха проекта по възможно най-добрия начин.

подробно...


Христо Чучев показа стилна булчинска колекция с пролетни акценти


Христо Чучев показа стилна булчинска колекция с  пролетни акцентиДизайнерът Христо Чучев, който наскоро получи престижната награда „Златна игла 2018“ в категория „Булчинска мода“, откри втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2018 с избрани предложения от своята най-нова сватбена колекция. На 28 март, по време на шестото издание на седмицата на модата в София, бяха представени общо десет haute couture колекции на български марки и дизайнери. Христо Чучев е сред участниците, които всеки сезон показват актуална колекция на най-мащабното модно събитие в България и винаги се стреми да налага нови дизайнерски решения по отношение на материи, кройки, цветове и детайли.

подробно...


Модна къща Miss Match с колекция фолклорни облекла за най-малките


Модна къща Miss Match с колекция фолклорни облекла за най-малкитеВдъхновени от легендата за Пижо и Пенда, символизиращи надеждата за здраве и радост, с любов към българските традиции, производителят на национални облекла Мели-М представи най-новата си линия от бебешки и детски фолклорни облекла. И както нашите предци са вплитали своите пожелания в шевиците, които украсявали техните облекла, така и в тази детска колекция са подбрани най-красивите български шевици, символизиращи здраве, дълъг живот и благополучие на новата рожба.

подробно...


Модна къща "Вълшебство" представи абитуриентските си тоалети за 2018 година


Модна къща "Вълшебство" представи абитуриентските си тоалети за 2018 годинаАбитуриентски балове 2018 година чукат на вратата. Дамите, които завършват тази годин вече са в трескава подготовка за този специален ден. Търсят перфектната рокля. Дизайнерите на модна къща "Вълшебство" представиха своето виждане за перфектна рокля.

подробно...


Селена Гомес с колекция за Puma


Селена Гомес с колекция за PumaСелена Гомес представи втората си колекция за Puma. След като стана тяхно рекламно лице през 2017 година, певицата представи първата си колекция през Ноември. Сега е ред на колекция Пролет/Лято 2018 отново в колаборация със спортния гигант.

подробно...


Парис Хилтън в рекламна кампания на Кание Уест


Парис Хилтън в рекламна кампания на Кание УестКъм рекламната кампания за новата колекция на Кание Уест Yeezy Season 6 се присъедини Парис Хилтън и то в неочакван образ. Тя се превъплъти в своята „заклета приятелка“ Ким Кардашиян – същите прическа и дрехи. Естествено, доста трудно двете могат да бъдат объркани - Хилтън не може да се похвали с пищните форми на Кардашиян. Снимките, направени в рамките на новата рекламна кампания, първоначално се появиха в страниците на Ким в социалните мрежи, а малко след това и в профила на Парис.

подробно...


adidas by Stella McCartney разкрива колекцията си за Пролет/Лято 2018


adidas by Stella McCartney разкрива колекцията си за Пролет/Лято 2018adidas by Stella McCartney стартира новия сезон пролет / лято с поставянето на нови стандарти при иновациите в дамското спортно облекло. След повече от едно десетилетие експертен опит в съчетаването на най-съвременните технологии на adidas с емблематичния стил на Stella, пролет / лято 2018 достига кулминацията в категориите на марката, Бягане, Тренировки и Йога в най-устойчивата си колекция до момента. Композирана в три ключови визии, колекцията съчетава устойчиви материали с технологии, проектирани специално, за да осигурят най-добрите резултати в един тренировъчен гардероб – олицетворение на силата, женствеността и издръжливостта на съвременните жени.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Милица


певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи