Fred Perry пуска последните две колекции на Ейми Уайнхаус

Теодора Денева

Fred Perry пуска последните две колекции на Ейми УайнхаусБританската модна компания Fred Perry пуска в продажба последните две колекции на покойната вече певица и дизайнерка Ейми Уайнхаус, за сезон есен-зима 2011 и пролет-лято 2012. Първата колекция ще е на пазара още в началото на тази есен, а втората - през пролетта на 2012. Част от приходите от продажбите им ще бъдат дарени на благотворителна фондация, създадена в нейна памет.

Ейми беше известна не толкова със своя глас и талант, колкото с многобройните скандали, които тя предизвикваше около своята личност. Тя имаше свой собствен стил и свое виждане за мода. Сътрудничеството и с марката Фред Пери започва в началото на 2010. Тогава певицата пуска линия от 16 модела, които допълва с колан и чанта. Сред моделите са пола в тебеширен цвят, розово поло, черно-бяла рокля с гол гръб и черно палто с колан от рози.

Fred Perry пуска последните две колекции на Ейми УайнхаусFred Perry пуска последните две колекции на Ейми УайнхаусFred Perry пуска последните две колекции на Ейми Уайнхаус

Снимки: www.dailymail.co.uk