Ейми Уайнхаус представи първата си колекция за Фред Пери


Ейми Уайнхаус представи първата си колекция за Фред ПериБританската певица Ейми Уайнхаус представи дългоочакваната си колекция за Фред Пери.

Певицата обяви през март, че започва ексклузивно сътрудничество с австралийската марка, но светът на модата гледаше на нея с недоверие заради многобройните й проблеми в личния живот и отменени концерти.

Първата колекция на Ейми обаче вече е факт, тя се състои от 16 модела, които певицата сама създала, допълнени от колан и чанта. Сред моделите са пола в тебеширен цвят, розово поло, черно-бяла рокля с гол гръб и черно палто с колан от рози. Преобладаващите тонове в колекцията са сиво, розово и черно, а цените варират между 55 паунда (50 евро) за поло и 195 паунда (220 евро) за сако. Британската певица е придала ретро женствен нюанс на марката, известна главно със спортно-елегантните си модели.

След края на ревюто в Лондон бившата съпруга на Блейк Фийлдър-Сивил се качи на сцената, за да изпее някои от хитовете си. Неотдавна в интервю за сп. "Харпърс Базар" Уайнхаус заяви, че за нея е чест да работи за Фред Пери. "Знаех точно какво искам. И много харесвам Фред Пери", сподели тя. БГНЕС

Ейми Уайнхаус представи първата си колекция за Фред ПериЕйми Уайнхаус представи първата си колекция за Фред Пери