ПАЛМЪРС: КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ ОТ ТЮЛ И КАДИФЕ


Palmers Австрийският концерн за дамско бельо "Палмърс" разработи специална серия с цел да зарадва както дамите така и техните половинки пред коледните празници. Нашумялата тема "Грация" е изработена от филигранна бродерия с втъкани златни нишки. Ключовата дума тук е нежна прозрачност. Еластичният бял тюл е украсен с богата контрастираща златна материя.

Прозрачното бельо "Аура" е с бродирани цветя и листа в цветовете на нощта - синьо, сиво и бяло. В този комплект наистина кипи разнообразие - сутиенът е с мека и с твърда чашка, а към него неизменно са и бикините, потничето и нощничката. Материите са вискоза и еластан.

Другото име на темата "Мелия" е "Бъди неотразима!". Тук своята дума казва черният тюл и кадифените рози в преливащите се лилаво-червени цветове. Ако към това добавим корсаж, боксерки, сутиен с твърда чашка тип "Уондърбра", бикини, стринг модел - ще направим удоволствието наистина пълно. Много въздействащи са също сериите "Джеси" и "Фльор", съответно изработени от тюл и дантела.

С КАКВИ ЧОРАПИ ДА БЪДЕМ В ПРАЗНИЧНАТА ВЕЧЕР?

Palmers Хитът на сезона са мрежестите чорапогащници. За празничната вечер "Палмърс" предлага специална официална колекция, в която на черна основа са втъкани златни или сребърни нишки. Много овации ще предизвикат със сигурност мрежестите чорапогащници с по-плътна основа в модните за сезона цветове - зелено каки, бургундско червено и традиционното черно. Друг акцент поставят преливащите се чорапи и чорапогащници / тип хамелеон /, които намагнитизирват въображението с черния цвят и медните, и сребристи оттенъци. Много настроение и естетика излъчват моделите "Стримлайн" / без колан и без всякакви удебеления за дрехи с ниска талия / и чорапите и чорапогащниците с ръб в различни тонове - бордо, телесно /ръбът е в телесен цвят / и черно / ръбът е също черен /.

Бельото и чорапогащниците "Палмърс" са заредени с много емоционалност, фина еротика и разпалват въображението със своето нежно предизвикателство.

Фото: © Palmers

© Любомир Стойков
Всички права запазени!