Дамско и мъжко бельо "Бижу" на изложение в Лондон

На 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя White Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет. Българска Модна Асоциация взе участие със собствен щанд, на който представи облекла и аксесоари от различни български производители, една от които марката за дамско и мъжко бельо "Бижу".

Продуктовата гама на марката включва над 120 модела от различни раздели и категории: дамско бельо - дамски бикини, бикини тип бразилиана, стрингове, дамски боксерки, сутиени, бюстиета и бодита; мъжко бельо - мъжки боксерки, мъжки слипове, мъжки комплекти и тениски. Всички модели се произвеждат в България - в предприятието на марката в град Стамболийски близо до Пловдив.

Дамско бельо

Мисията на "Бижу" е да подарява усещане на своите клиенти - усещане за комфорт, практичност, но и изисканост, достъпен лукс, който ще накара всеки, независимо от повода, да се чувства удобно в тялото си. С разнообразието от кройки, материи и цветове, покриващи индивидуалните потребности на всеки, "Бижу" се утвърди на пазара като предпочитана марка, чиято политика се определя от истинските нужди на българите.

Дамско бельо

Можете да си закупите дамско и мъжко бельо онлайн директно от производителя на страхотни цени на biju.bg

Дамско бельо

Дамско бельо