Наш модел открива ревю на "Седмица на Модата" в Лондон

Моделът на МА „Визаж” Християна Вучева взе участие в „Седмицата на Модата” в Лондон. 18-годишната красавица беше избрана да открие ревюто на корейската дизайнерка Eun Jeong.

 Наш модел открива ревю на  Наш модел открива ревю на

Християна попадна и в селецията на световно признатата дизайнерака Caroline Charles. Екстравагантният коафиор Charlie le Mindu, чийто клиенти са попикони, като Лейди Гага и списания от ранга на Vouge и Marie Claire, също бе очарован от модела на агенция „Визаж”.

 Наш модел открива ревю на  Наш модел открива ревю на

 Наш модел открива ревю на  Наш модел открива ревю на

По време на работата си за лондонската агенция First Model Management Християна засне и стилна сесия за списание ОК!.

Християна Вучева едно от най-успешните открития на Visages през последните години. Звездата на 18-годишната софиянка изгрява на конкурса Elite model look - Bulgaria 2007, когато тя печели правото да представя страната ни на световния финал в Прага. Следват сесии за Cosmopolitan, MODA, Joy, Story, Капитал Light, Анна и Максимум.

По време на работата й за ICE models (Milan) снима за италианското издание Mia magazine. Дефилирала е на ревютата на Ermanno Scervino, Escada, VJC, La Perla и други световни и български марки, а през март тази година Хриси участва на зрелищното ревю на Suwen в Истанбул.