ПРЕЗ ЗИМАТА “ТРИУМФ” ЗАЛАГА НА РЕТРО ВИЗИЯТА

Изкушения в червено и черно при бельото

Здравка Кирилова

Големите модни дефилета отминаха и тенденцията при бельото за зимния сезон е ясна – дързък, предизвикателен и дори с ретро-привкус стил. Ако заложите на такъв тип бельо значи сте го подбрали от най-новите модели на световния гигант “Триумф”.

Специално за младите дами са предложенията на линията “Мiss Triumph”. Моделите са разнобразни като стил и дизайнерски решения –дръзко-предизвикателни от “Miss Wild Cat&Friends”, романтичния – “Miss Rosie&Friends” и ретро-носталгичния – “Miss Lilly&Friends”. Хитовите цветове за тази зима са светло-розово, тъмно бордо и черно. Десените са уникални и настина забавни - изпъстрени с точки или принтове на животински шарки (“Miss Wild Cat”). Контрастни дантелени или блестящи ширити и нежни флорални бродерии допълват младежкото очрование. Кройките са съобразени с особеностите на младежката фигура – повечето горни части са с подплатени чашки или с Push-up ефект.

“Miss Wild Cat”Линията “Miss Diva”серията “Miss Retro”

За дамите “Триумф” е подготвил очарователни изненади. С изключителна женственост и елегантност се отличават моделите от серията Fashion. Заложете на есенните цветове – различни нюанси на тъмночервеното и кафявото, както и вечното класическо черно. Никога не пренебрегвайте материята – тя е от изключително важно значение за качеството на бельото и за вашия комфорт. Модерни са еластичната дантела, едноцветните и многоцветни бродерии върху тюл, както и сатенените акценти под формата на панделки. Познатите от миналия сезон модели с гладки оформени чашки – Angel Curves и Fabulous Curves, сега се предлагат в актуалните за сезона цветове – тъмнокафяво и бордо. Изработеният от дантела модел “Amourette” – предпочитан от почитателките на класическата елегантност, е в цвят шампанско, кафяво или червено.

А за дамите с подчертано женствени фигури са моделите: “Intense Passion”, “Bright Passion”, “Dreamy Emotion”, които се предлагат в големи размери и за пореден път доказват, че всяка жена може да изглежда неустоимо привлекателна. Моделите се отричават с нежни дантелени акценти, топли цветове и комфортни извивки на силуета.

изкушение от “Miss Flirt”серията “Bright Passion”серията “Bright Passion”

Сатен и еластична дантела с изящни бродерии са основните материи, от които са изработени хитовите модели бельо от есенно-зимната колекция на “Триумф”. Серията “Bright Passion” залага на класическата кройка. Корсажът и сутиена от тази серия гарантират особено привлекателен вид на деколтето.Предлага се в червено и черно, а също и в по-големи размери – за дамите с по-пищни форми. Нежните флорални мотиви, допълнени от дискретно проблясващи бродерии с нишки от лурекс, й придават своеобразен чар.

Елегантни цветя в черно върху еластичен тюл в същия цвят отличават серията “Ultimate Temptation”. Сутиенът е с дълбоко, V-образно деколте и с допълнителен Push-up ефект с подплънки, които могат да се свалят. Декоративният акцент – подвижна сатенена панделка под линията на бюста, придава изключително изкусителен вид на бельото.Същата панделка привлича вниманието и при долната част, която се предлага в две модерни кройки – хипстер и стринг.

“Sensual Emotion”съблазън от “Ultimate Temptation”

Glitter Romance е специалното предложение на “Триумф”. Елегантно стринг-боди, както и бельо в две части - комбинация от сатен и леко прозрачна материя, върху която проблясват бродирани цветя, и в допълнение - апликация от кристали в центъра на деколтето. Този модел ще ви накара да се почувствате наистина празнично.

А ако сте решили да заложите на традиционното червено в специалните вечери – “Tender Temptation” e подходящият модел, който съчетава класическата елегантност на дантела с флорални мотиви върху подплата в контрастен телесен цвят с изкусително дълбоко деколте.

Снимки:
1. Предложение от линията “Miss Wild Cat” на “Триумф”.
2. Линията “Miss Diva”.
3. Актуално предложение на серията “Miss Retro”.
4. Очарователно изкушение от “Miss Flirt”.
5. – 6. Модели от серията “Bright Passion”.
7. Емоционално предизвикателство от “Sensual Emotion”.
8. Изключително женствена съблазън от “Ultimate Temptation”.

Фото: © Архив “Триумф”

© Любомир Стойков
Всички права запазени!