Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувки


Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувкиТв легендата Слави Трифонов се срещна със световноизвестния дизайнер на обувки и прие радушно като висок гост Роберто Ботичели, минути преди официалното откриване на първия му представителен бутик в София.

подробно...


Новите аромати на Кардашиян хит на пазара


Новите аромати на Кардашиян хит на пазараНовата линия парфюми на Ким Кардашиян-Уест излезе в продажба преди по-малко от седмица, но се оказа толкова търсена, че вече няма нито една налична бройка.

подробно...


Алекса Чънг с колекция дамски чанти


Алекса Чънг с колекция дамски чантиМоделът Алекса Чънг пусна колекция чанти в сътрудничество с American Express, за да отбележи петата годишнина на банката и да подкрепи малките предприятия.

подробно...


В ритъма на танците с Deichmann през есенно-зимния сезон


В ритъма на танците с Deichmann през есенно-зимния сезонНа 20 септември тази година в галерия „Сан Стефано“ обувната компания „Deichmann“ представи новите тенденции при обувките за сезон есен/зима 2017/18.

подробно...


Есенен Парад на шапките в София


Есенен Парад на шапките в СофияСред дънково-тийнейджърското общество, разположено в кафенетата и ресторантите на столичния бул. „Витоша”, от паметника на Алеко започна днес есенният „Парад на шапките”. И както се казва на жаргон - дамите с капелите „обраха точките”. Но не в ироничния смисъл, а в буквалния, в полза на женствеността, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Кристиан Лубутен повлиян от феминизма в колекция Есен/Зима 2017


Кристиан Лубутен повлиян от феминизма в колекция Есен/Зима 2017Френската модна къща „Кристиян Лубутен“ показа обувки от колекцията си за есенно-зимния сезон. Според представители на марката, в новата линия се виждат отразени феминистки настроения. Дамските обувки не са с висок ток и женска изисканост, а по-скоро наподобяват мъжки модели мокасини.

подробно...


Бижута от вилици на базар в София


Бижута от вилици на базар в СофияБижута от вилици могат да се видят на Базара на изкуствата и творческите занаяти, който се провежда в Борисовата градина, предаде репортер на БГНЕС.

подробно...


Swarovski става на 10 години - с нова кампания с участието на Карли Клос и Джейсън Ву


Swarovski става на 10 години - с нова кампания с участието на Карли Клос и Джейсън ВуТази година Swarovski празнуват своята 10 годишнина. За есен 2017, една от най-любимите марки за бижута е в колаборация с дизайнера Джейсън Ву. Моделът Карли Клос, която е рекламо лице на марката и приятелка на Ву, е лицето от кампанията.

подробно...


Чанта за носене на дрехи


Чанта за носене на дрехиАмериканската марка Woolrich пусна нова версия на многофункционалната дамска чанта Parka Bag в колекцията си за Есен/Зима 2017.

подробно...


adidas Originals и Фарел Уилямс с нов модел маратонки


adidas Originals и Фарел Уилямс с нов модел маратонкиФарел Уилямс продължава своятa съвместна работа с adidas Originals, като този месец представя четири нови модела от емблематичната Tennis Hu серия със запомнящ се силует в разнообразие от ярки, сезонни цветови палитри.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Лили Иванова


Примата на българската поп музика
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи