Мерилин Монро е новото лице на Invoke

Енджи Касабие влезе в образа на холивудската икона за фотосесия на луксозната българската марка бижута

Една от най-колоритните дами у нас - Енджи Касабие, е новото рекламно лице на българския бижутериен бранд Invoke. Специално за марката диетолог #1 в България засне стилна фотосесия, вдъхновена от емблематичните актриси на Холивуд - Мерилин Морно и Чарлийз Терон. Енджи се превъплъти в двете дами без затруднения, предавайки тяхната класа и изисканост – качествата, които определят и най-новата линия бижута на Invoke - Silver Premium. По време на снимките, заснети от модния фотограф Теди Грозданов, тя сподели, че е страстен почитател на обеците и розовото злато и моделите на българския бранд прилягат напълно на нейната същност.

Мерилин Монро е новото лице на Invoke

Бижутата от новата колекция Invoke Silver Premium са изработени от сребро и кристали кубичен цирконий от най-висок клас. Моделите са изключително пищни, като е обърнато специално внимание на фините детайли. Кубичният цирконий придава блясък, който е близък до този на диамантите, а специалното платинирано покритие предпазва среброто от потъмняване. Всички камъни в бижутата от новата серия Invoke Silver Premium са оценени с категория ААА, която гарантира за най-високо качество на потребителите.

Мерилин Монро е новото лице на Invoke

Бижутерийният бранд Invoke присъства на българския пазар от 2013 година. Марката се характеризира с това, че моделите на бижутата, които предлага, са подходящи за всеки повод и са идеално допълнение към визията на всяка стилна жена. Магазини на Invoke почитателите на блясъка и стилните бижута могат да открият в София, Бургас и Пловдив, а съвсем скоро предстои откриване на нови търговски обекти и в други градове. През 2017 Invoke откри първия си бутик – Selection в Paradise Center, в който се предлагат лимитирани серии бижута. В края на ноември предстои откриването на втори бутик в най-новия търговски център на град Пловдив – Plovdiv Plazza.

Мерилин Монро е новото лице на Invoke