Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция "Самодива"

Нашумелият бранд Авиел засне ексклузивна фотосесия за новата си колекция с фотографката от Лос Анджелис Silviya Grigorova Photography. Колекцията е с наименование „Самодива“ и представя най-новите бижута за лято 2018.

Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция

Самодивите от славянската митология и българския фолклор са неземно красиви женски горски духове с чисто човешки облик, които имат чародеен поглед, който замайва и сразява. Самодива колекцията на Aviel Handmade съчетава пленяващата красота на самодивите с мистичността на горските елементи. Бляскави, същевременно балансирани с топлотата на земята, бижутата от колекцията допълват тайствения разкош, която самодивата изразява чрез погледа си.

Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция

Неустоима и божествена е жената самодива, а Aviel Handmade създадоха колекцията, която да подчертава приказността й. AVIEL Handmade е швейцарски моден бранд за ръчно изработена и луксозна бижутерия. Фирмата е популярна предимно в Западна Европа и Дубай, но от няколко години се налага и в България. Компанията предлага ексклузивни, прецизно ръчно изработени, лимитирани аксесоари за специални събития от висококачествени материали. Изработени по най-високи стандарти, продуктите на AVIEL Handmade са подходящи за всеки повод. Сред най-бляскавите колекции е сватбената, която включва ръчно изработени аксесоари за коса, колиета, обеци и гривни, изработени с много любов и внимание към всеки детайл от специалисти и дизайнери. Диаманти, перли, камъни и други висококачествени материали, придружават всяко едно бижу, така че то да бъде уникално, неповторимо и незабравимо.

Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция

Швейцарският бранд Aviel Handmade с нова колекция

https://web.facebook.com/avielhandmade