Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Забравете за алергията - фъстъчени продукти в кърмаческа възраст


Забравете за алергията - фъстъчени продукти в кърмаческа възраст Ако на бебета кърмачета се дават храни, които съдържат фъстъци, това намалява с 81% риска от алергии към фъстъци на по-късна възраст. Това показва многообещаващо клинично изследване.

подробно...


Bridal Fashion и Orange fitness представиха "Сигурен път към здравето и красотата"


Bridal Fashion и Orange fitness представиха "Сигурен път към здравето и красотата"Събитието на Bridal Fashion и Orange fitness бе посветено на едно от най-важните неща, което всички желаем - да бъдем здрави и красиви и винаги в перфектна форма. То включваше представяна на екслузивната 3-месечна програма на Orange fitness специално за клиентите и приятели на Bridal Fashion и дефиле с последните предложения за празнични и сватбени тоалети.

подробно...


Не на хранителните добавки със зелен чай


Не на хранителните добавки със зелен чай За отслабване учени предлагат зелен чай, но не и добавки на основата на този продукт.

подробно...


Некачествена козметика - предпоставка за болест


Некачествена козметика - предпоставка за болест Козметиката става по-безопасна и по-малко агресивна за кожата и освен това за очите. Но все пак, има случаи, в които при използване на сенки или очна линия се забелязва дразнене в очите.

подробно...


Топ 7 калорийни бомби на нашето време


Топ 7 калорийни бомби на нашето време 21 век, свят на престъпления и издевателства. Всеки ден се сблъскваме с грозната действителност на нашето съвремие. Дали обаче сме се замисляли колко престъпно се отнасяме към нашите тела, на какъв стрес са подложени и какви блюда им поднасяме?

подробно...


Смях и положително настроение за по-дълъг живот


Смях и положително настроение за по-дълъг животУсмивката и положителното отношение удължават живота, установила група американски учени, участвала в глобалното изследване на атеросклероза.

подробно...


На американския пазар пуснаха имплант против затлъстяване


На американския пазар пуснаха имплант против затлъстяване Американската служба за контрол на медикаментите даде зелена светлина на пускането на пазара на имплант за лечение на затлъстяване.

подробно...


Преборете вирусите през зимата


Преборете вирусите през зиматаКлючът към предпазването от настинка е много прост: носът трябва да се топли с шал, когато човек е навън в студа.

подробно...


Лимоните - заместител на химиотерапията


Лимоните - заместител на химиотерапиятаКиселият плод е изследван срещу всички видове рак. Съчетан със сода, действието му е още по-мощно, категорични са учените. Лимонът има широк спектър на действие при бактериални и гъбични инфекции, ефективен е срещу вътрешни паразитни болести.

подробно...


KWIAT: "Все повече деца имат нужда от очила!"


KWIAT: "Все повече деца имат нужда от очила!"Кампанията на KWIAT (15 септември - 31 октомври 2014) беше насочена към популяризиране необходимостта от редовна профилактика на зрението и към реализирането на важната връзка и сътрудничество между офталмолози (диагностицират и лекуват очните болести), оптометристи (знаят най-много за окото като оптична система) и оптици (помагат за правилния избор на очила).

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Наталия Симеонова


Водеща на предаването на БТВ `Море от любов`
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи