Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Бельо за новогодишната нощ - бъдете секси


Бельо за новогодишната нощ - бъдете сексиТрадицията повелява, че червеното бельо на Нова година носи късмет през цялата година. Дори и да не сте суеверни, червеното е доминиращ сред цветове за коледно бельо. Въпреки това има редица възможности, от които всеки може да избере най-подходящата за него. Модата за дамско бельо се влия много и от тенденциите за всички останалите елементи от нашето облекло. Например дантелата придава изключителна сексапилност, животинските щампи, дори пайетите са в крак с зимните предложения на стилистите. Жартиерите без съмнение ще развълнуват половинката ви, но за традиционалистките са подходящи разнообразните модели бодита, сутиени и бикини.

подробно...


Изкусително коледно вълшебство


Изкусително коледно вълшебствоЗапомнете – най-скъпоценният подарък за вашите любими същества сте... самите вие. Защо не се “опаковате” грижливо и със стил?

Колекцията “Famous Shine” на Triumph е тук, за да ви помогне да засияете ярко в коледната и новогодишна нощ. Бляскавите празнични предложения включват трите луксозни линии Satin Shine, Brilliant Shine и Exclusive Shine. Съблазнителни и загадъчни са прозрачните акценти от бляскав сатен в черно, червено или златисто. Цялостната празнична визия е завършена с оригинални и фини блещукащи бижута.

подробно...


Чувствено бельо от Bordelle


 Чувствено бельо от BordelleBordelle е смело име даже за марка бельо, но и самото бельо е необичайно и напълно оправдава своето име.

Бритни Спиърс вече му направи добра реклама в едни от своите клипове. Марката покори клиентите с оригиналността си. Тя деликатно прикрива интимните места, като не преминава границата на пошлостта.

Bodywear е колекция на Bordelle, съчетаваща агресивната чувственост, предизвикателната женственост и изтънчената беззащитност, облечени в стила садо-мазо.

подробно...


Светещо бельо е хит в целия свят


Светещо бельо е хит в целия святСветещи сутиени и гащета са световен хит, съобщи БТА, цитирайки в. "Дейли телеграф".

Бельото, което свети в тъмното, е рожба на дизайнерката Джан Холи от Оксли айлънд в Нов Южен Уелс.

55-годишната дизайнерка заяви, че двамата й пораснали синове я насърчавали да направи серията по-оскъдна и по-секси.

подробно...


Бельо без дръжки, което се лепи за тялото от Shibue


Бельо без дръжки, което се лепи за тялото от ShibueКомпанията Shibue Couture Inc, Калифорния, основана от дизайнерката Джени Бютнер (Jenny Buettner), се занимава с производството на модели бельо без дръжки.

Необичайните гащи са измислени от Джени и се наричат Shibue Strapless Panty. За създаването на необичайните гащи, а в следствие и самата марка, Джени е биал подтикната от необходимостта. На нея са й хрумнали тези гащи, когато я поканили да стане шаферка на сватбата на сестра си. Тя трябвало да облече копринена рокля, но главният проблем бил в това, че каквото и бельо да oблече се е виждало. В края на крайщата тя отрязала страничните ленти и прикрепила гащите с помощта на двустранно самозалепващи се ленти.

подробно...


Горещи предложения за студения сезон


Горещи предложения за студения сезонМодерна, секси и неустоима, новата колекция на Miss Triumph предлага горещи модели за есенно-зимния сезон. Стилна визия, оригинални форми, иновативни цветови вариации и изтънчен дизайн – това са характеристиките на моделите от колекция есен-зима 2009/2010 на Miss Triumph. Тe предлагат на всяка фешън-почитателка предизвикателно пътешествие в необятния свят на модата, тенденциите и индивидуалността. Стартът на сезона е белязан от новите цветови попълнения на популярната серия Miss Sexy & Crazy и от сериите Miss Fame, Miss-Hippie-Girl, Miss Chill-Out и Miss Late Night. Младите модни почитателки могат да бъдат каквито си пожелаят – спортни и дръзки; романтични и чувствителни; или “просто” поразително сексапилни.

подробно...


Вселената на sloggi


Вселената на sloggiС оригинални кройки, висококачествени материи и хитови цветови вариации, моделите на sloggi за есенно-зимния сезон предлагат широко разнообразие от стилове и дизайни както за нежния, така и за силния пол.

В ярки цветове или по-дискретни тонове, с оригинално принтове или едноцветни, бляскави или по-семпли, моделите от дамската колекция са истинско предизвикателство за всяка почитателка на модата. Light, Style, Vogue, Easy, Sporty или Gala – това са различните измерения от дамската вселена на sloggi.

подробно...


Бельо с iPhone като пътеводител


Бельо с iPhone като пътеводителФеновете на iPhone-а с нетърпение чакат всеки нов аксесоар за този уред. Този път в компанията на Apple решиха да се заемат с мода, но и със сексуалност.
iPhone Panties или iPanties е дамското бельо предназначено за влюбените в iPhone-а. Дизайнът е на принципа на "slide to unlock" (отключи), който се намира на всеки iPhone. Създателите на това бельо са визирали моменти които са под въпрос в интимните отношения. Затова и създадоха дамските бикини с пътеводител. Те се продават онлайн на цена 12 долара. Има ги в черен и бял цвят, както и самите iPhone- и.

подробно...


Навършват се 63 години от създаването на бикините


 Навършват се 63 години от създаването на бикинитеПреди 63 години на 5 юли 1946 г. дизайнерът Луи Реар произвежда първия чифт бикини – в бански костюм от две части, разкриващ гърдите на жените за радост на мъжете.

Въпреки огромния скандал, предизвикан в момента на появяването им, това не е първият път, когато жена се появява толкова "разголена" в публичното пространство.

Във втори век след новата ера жените, населяващи днешна Румъния, са носили примитивна форма на сутиен и кюлоти тип бикини, които не може да бъдат видени на нито един плаж в наши дни.

подробно...


Във Великобритания пуснаха революционен бански


 Във Великобритания пуснаха революционен банскиРеволюционен нов бански беше пуснат в продажба във Великобритания в очакване на тропическо лято, той е прозрачен само за слънчева светлина.

Хиляди микроскопични дупчици в тъканта на банския, създаден от марката Кинаки, позволяват на 80% от слънчевата светлина да достигне до кожата под него. Човешкото око обаче не може да види тялото под банския костюм.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Азис


Поп-фолк певец
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи