Вселената на sloggi

Силвия Мадина

С оригинални кройки, висококачествени материи и хитови цветови вариации, моделите на sloggi за есенно-зимния сезон предлагат широко разнообразие от стилове и дизайни както за нежния, така и за силния пол.

В ярки цветове или по-дискретни тонове, с оригинално принтове или едноцветни, бляскави или по-семпли, моделите от дамската колекция са истинско предизвикателство за всяка почитателка на модата. Light, Style, Vogue, Easy, Sporty или Gala – това са различните измерения от дамската вселена на sloggi.

Пътешествие във вселената на sloggi

С въздушна лекота, безшевните модели от серията sloggi Light перфектно прилепват към тялото. Сутиенът, стренгът, тангата и хипстерът са почти невидими под дрехите и са изработени от фината материя Sensitive® Seric Soupless. Игривите предложения от серията са решени в хитовите за сезона светло синьо и наситено червено. Истински магнит за погледите са перфектно оформеното деколте, плоските вълнообразни ръбове и дискретният флорален принт на сутиена и долната част. Елегантните серии sloggi Style и sloggi Vogue, които също са изработени от Sensitive® Seric Soupless, придават стилна и изтънчена визия. Доза неподправен чар и изисканост внасят модерните цветове бледо лилаво и бургундово червено, фините декорации с кристали Swarovski и стилните, вградени в долната част, парчета тюл. Изключително лека и чувствена, серията sloggi Vogue представя романтична комбинация от телесен и цвят лавандула. Тя включва сутиен с „push up” ефект, стринг, танга и хипстер с пленителни пастелни принтове. Предложенията от изпълнената с живот серия sloggi Sporty впечатляват със силно контрастиращото каре на долната част. Моделите от нея са изработени от изключително нежен микрофибър, който е гаранция за удобство и свобода на тялото. Модерният релефен колан в спортно сиво, примамливият подплатен сутиен с банел и предно закопчаване, както и корсажът със спортен гръб гарантират перфектно оформен силует.

Пътешествие във вселената на sloggi

Изкуството да бъдеш sloggi мъж
Далече останаха дните, в които мъжете се деляха на стереотипи, днес съвременният джентълмен определя сам себе си. С последната колекция на sloggi почитателите на марката заявяват разбиранията си за стил и комфорт. Спортни, класически, градски или екстравагантни - и четирите серии се отличават със стилен моден дизайн и най-високо качество.

Пътешествие във вселената на sloggi

Моделите от сериятя sloggi men Splendid ще накарат всеки мъж да се почувства много специален. В хитовия за сезона кафяв цвят, моделите с райета от серията носят усещането за елегантност и жизненост. Оригинални акценти тук са фронталните ивици на долната част, която се предлага в кройки мини и хипстер, както и перфектно прилепващата към тялото тишърка с О-образно деколте. Мъжествен и уверен в себе си се чувства всеки млад мъж, облечен в бельо от серията sloggi men Borneo. Екстравагантен детайл в нея е надписът sloggi на колана с екзотични мотиви. Допълнителен сексапил внасят рубинено червеният цвят и двата модни нюанса на тъмно синьо.

Пътешествие във вселената на sloggi

Снимки:
1.sloggi Vogue
2.sloggi Sporty
3.sloggi men Splendid
4.sloggi men Borneo
Фото: © sloggi

www.sloggi.com
www.triumph.com

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine.