Изкусително коледно вълшебство

Силвия Мадина

Запомнете – най-скъпоценният подарък за вашите любими същества сте... самите вие. Защо не се “опаковате” грижливо и със стил?

Колекцията “Famous Shine” на Triumph е тук, за да ви помогне да засияете ярко в коледната и новогодишна нощ. Бляскавите празнични предложения включват трите луксозни линии Satin Shine, Brilliant Shine и Exclusive Shine. Съблазнителни и загадъчни са прозрачните акценти от бляскав сатен в черно, червено или златисто. Цялостната празнична визия е завършена с оригинални и фини блещукащи бижута.

Неустоимо предизвикателство предлага коледната линия Satin Shine, изработена от бляскав сатен в класическо черно или пленително червено. Очарователен акцент тук е златистата подплата под дантелата. Корсетът, декориран с прозрачни елементи от фин тюл, запазва трепета и празничното коледно вълнение. Всеки модел е закачливо декориран с фина златна капчица.

Прекрасен коледен подарък е сексапилно изрязаният сутиен с push-up ефект от серията Brilliant Shine. Допълнителна елегантност и сексапил в серията Brilliant Shine внасят флоралната дантела, поставена върху подплатата от златист сатен с дискретен блясък, и кокетният аксесоар в златно – нежна халка с инкрустирани кристали.
Романтичната линия Exclusive Shine допълва триото от колекцията “Famous Shine”. Тя е изработена от фина дантела в черен цвят и е допълнена с елегантно бижу под формата на квадратна катарама с блестящи кристали.

Благодарение на неустоимите коледни модели, жените по цял свят ще предизвикат истинска емоционална „снежна буря” в сърцата на своите половинки, независимо дали навън вали сняг.

Ако се чудите какво да поднесете за коледните празници на любимия човек, а не знаете точния размер, подарете ваучер на Triumph с номинал от 50 и 100 лева и може да бъдете сигурни, че сте избрали перфектния подарък.

Снимки:
1.- 2. Satin Shine.
3. Brilliant Shine.
4. – 5. Exclusive Shine.
Фото: © Triumph