Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Ключът към дълголетието


Ключът към дълголетието Енергичната физическа активност може да е по-добра за дълголетието, отколкото умерените физически упражнения, сочи изследване, проведено в Австралия сред хора на средна и в напреднала възраст.

подробно...


Франция със законови ограничения в защита на човешкото здраве


Франция със законови ограничения в защита на човешкото здравеРекламите на солариуми и употребата им от лица под 18-годишна възраст вече са забранени със закон във Франция, като част от всеобхватен закон за здравето.

подробно...


Децата ни растат вманиачени по перфектното тяло


Децата ни растат вманиачени по перфектното тялоВсяко пето момиче под 11 години във Великобритания е било на диета, показват официални данни

подробно...


Мъжете изгарят повече калории от дамите


Мъжете изгарят повече калории от дамите Жените изгарят много по-малко калории от мъжете, докато седят пред телевизора в сравнение с мъжете, показват резултатите от най-новото проучване.

подробно...


Ароматерапия за концентрация през деня


Ароматерапия за концентрация през деня Миризмите, които вдишвате, може значително да повлияят на настроението и продуктивността.

подробно...


Дръжте зъболекарите далеч - избягвайте плодовите сокове


Дръжте зъболекарите далеч - избягвайте плодовите сокове Миналата година повече от 1200 деца под 2-годишна възраст попаднаха в зъболекарския кабинет с развалени зъби, много от тях, защото в шишетата им е имало плодов сок.

подробно...


Постигнете фигурата на Хайди Клум с нещо необичайно


Постигнете фигурата на Хайди Клум с нещо необичайно Хайди Клум се вдъхновила да води активен начин на живот, след като вземала уроци по бели денс с майка си, когато била на 6 години.

подробно...


Парацетамолът не е безвреден - не прекалявайте


Парацетамолът не е безвреден - не прекалявайтеЗначително проучване предупреждава, че всекидневната употреба на "Парацетамол" може да увеличи риска от инфаркт, инсулт и преждевременна смърт.

подробно...


Бащините гени са по-активно използвани от майчините


Бащините гени са по-активно използвани от майчините Човек получава по равно количество гени от двамата си родители, но използва по-активно ДНК-то, наследено от бащата.

подробно...


Недостиг на витамин D - предпоставка за диабет


Недостиг на витамин D - предпоставка за диабет Недостигът на витамин D, а не наднорменото тегло, е по-вероятната причина за развитието на диабет. Това показва проучване на испански медицински екип, цитирани от сайта на британския вестник Daily Express.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Гери от Огледала


Моден консултант на предаването Огледала
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи