Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни колекции

Модни колекции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Диляна Матеева представи колекция, вдъхновена от рок музиката


Диляна Матеева представи колекция, вдъхновена от рок музикатаМладата дизайнерка Диляна Матеева представи премиерната си колекция Fashion Melody есен-зима 2018/2019 по време на пресконференция в Пресклуб БТА. Петя Джукелова – преподавател в Националната художествена академия, конструктор-моделиер и технологичен консултант на колекцията също участва в пресконференцията. Водещ беше проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода и преподавател в Националната художествена академия. За първи път дизайнерката показа с ревю избрани облекла от Fashion Melody. В ревюто участваха лицето на колекцията Мис България 2015 – Марина Войкова, Катерина Слугина и Ивена Загорска.

подробно...


Колекция есен/зима 2019 на Роко Бароко - „игра с контрасти“ е в монобрандовия бутик и Bridal Fashion


Колекция есен/зима 2019 на  Роко Бароко  - „игра с контрасти“ е в монобрандовия бутик  и  Bridal Fashion Винаги безкомпромисно креативен и тематичен, дизайнерът този път играе с контрасти, лансирайки разпадането на каноните, с което съвременната дама да изрази своята индивидуалност и женственост. Хореографията на моделите за ревюто бе в стил "tableau vivant" , а мястото - двора на замъка Palazzo Bagatti Valsecchi в Милано.

подробно...


adidas Originals представя колекцията Falcon с участието на Кайли Дженър


adidas Originals представя колекцията Falcon с участието на Кайли Дженър1997 е годината, която отбелязва раждането на два символа. Първият е обувката adidas Originals Falcon Dorf. Силует, който е отдал почит на своето време чрез силни послания, които са разчупили границите и проправили пътя на бъдещите бунтовници. Вторият е Кайли Дженър; една от най-разпознаваемите личности на планетата. Козметичен могул, предприемач и моден законодател, Дженър преобърна очакванията към младите жени, като се утвърди като бизнес дама и визионер, който не позволява на нищо да се изпречи на пътя ѝ.

подробно...


Селена Гомес в колаборация с Coach


Селена Гомес в колаборация с CoachСътрудничеството между певицата Селена Гомес и луксозния производител на дамски чанти Coach преминава на по-високо ниво. След като през 2016 година, Гомес бе обявена за рекламно лице на марката, милиони станаха фенове на лейбъла.

подробно...


Hello Kitty в колаборация с Converse - една закачлива колекция


Hello Kitty в колаборация с Converse - една закачлива колекцияВ последно време колаборациите на спортни марки за създаването на една по-различна колекция сникъри с други марки се радват на голям успех. И най-новата колаборация вече излезе на светло - Converse изненада почитателите си с партньорство с Hello Kitty. Съвместната колекция ще включва обувки, облекло и аксесоари с лика на анимационния герой.

подробно...


Яна Маринова се довери на модните предложения от #LETSLOVESUMMER


Яна Маринова се довери на модните предложения от #LETSLOVESUMMERЯна Маринова отново се довери на модните предложения от новата колекция на Хайди Клум и Lidl - #LETSLOVESUMMER, която привлече актрисата с ефирни и удобни модели в бохо стил, заредени с много цвят и лятно настроение. Колекцията esmara oт Хайди Клум ще бъде налична от 18 юни във всички 88 магазина на Лидл България в страната, предлагайки традиционното за Lidl максимално добро съотношение качество-цена.

подробно...


Брилянтин на представянето на колекция 2019 на PRONOVIAS FASHION GROUP в Мадрид


Брилянтин на представянето на колекция 2019 на PRONOVIAS FASHION GROUP в МадридEкипът на Сватбен център Брилянтин – гр.Бургас, като изключителни представители за България бяха специални гости на представянето на колекциите в Мадрид. „Без съмнение новата колекция 2019 включва много красивите и изискани модели. Дизайнерите са вдъхновени от идеята да предизвикат в булката усещане за величественост и неповторимост в сватбения ден.

подробно...


Екзотична фотосесия в Маракеш, с роклите на Sherri Hill и San Patrick & White One, представени от Брилянтин


Екзотична фотосесия в Маракеш, с роклите на Sherri Hill и San Patrick & White One, представени от БрилянтинВ разгара на лятото, екипа на Сватбен център БРИЛЯНТИН – гр.Бургас, вдъхновени от екзотиката на гр.Маракеш реши да зарадва своите клиенти, като направи невероятна фотосесия на едни от най – атрактивните модели официални рокли на SHERRI HILL и булчински рокли SAN PATRICK & WHITE ONE by Pronovias Fashion Group.

подробно...


Певицата Майли Сайръс в колаборация с Converse


Певицата Майли Сайръс в колаборация с ConverseЗвездните колаборации са любими на всички. Дойде ред и на Майли Сайръс, която избра с Converse да си партнира. Колекцията е в типичния стил на певицата - много блясък и цветове.

подробно...


Нови Haute Couture колекции 2019 в Bridal Fashion


Нови Haute Couture колекции 2019 в Bridal FashionЧаст от сватбените колекции за 2019 г. е вече в бутик Bridal Fashion - официален представител за България на: Pronovias, My Lady, Enzoani, Modeca, Badgley&Mischka, като на последните - и агент за страната. Заедно с тези брандове в потфолиото на българската фирма от следващият сезон влизат още 3 нови италиански haute couture колекции. Taormina и Lisboa за 2019 година са от висок клас, а тоалетите са с 90 % ръчна изработка . На почит са скъпите материи и изключителния иновативен дизайн, а роклите блестят с кристали, декорирани чрез техника – Faberger.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Теди Кацарова


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи