Избират Мистър София 2014


Най-стилната и най-красивата DJ Алекс, прославила страната ни в топ 15 на световен конкурс в Тел Авив, ще води престижния конкурс за красота Мистър София 2014, съобщават от ПРофайл - създател и организатор на конкурса.

Избират Мистър София 2014Млад, динамичен, модерен. Възрастова граница от 18 до 25 години. Правилни пропорции. Това са част от изискванията към участниците, претенденти за титлата "Мистър София 2014".

Домакин на Гала церемонията ще бъде Първият лайфстайл мол Парадайс, а датата е 9-ти юни, началото от 21 часа.

Като истински джентълмени момчетата ще се откроят в елегантните костюми на M SUIT.

Любимите бански на холивудските звезди Брат Пит и Джордж Клуни Vilebriquine ще предизвикат истински фурор по време на представянето им.

Своята нова модна колекция ще представи и изпълнителя Стефан Илчев.

"За мен е истинско удоволствие и чест да бъда информационния гид на този конкурс за мъжка красота по две причини. Заради уникалността на това събитие и това, че има необходимост от подобни конкурси. Наситихме се на какви ли събития при жените, крайно време е някой да помисли и за нас", споделя чаровната DJ Алекс.

14 са кандидатите за титлата на най-красивия софиянец и на 9-ти юни ще разберем кой е най-достойният притежател.


Избират Мистър София 2014


Организатор на модната надпревара е ПРофайл в лицето на популярния Атанас Лазаров - Човек на 21 век.

За да оценяват най-красивите момчета в състава на журито влизат Ирина Папазова, Виолета Донкова - собственик на верига бутици М сюит, Виктория Кесаровска - верига азиатски СПА центрове Виктория СПА, Вили Боршукова - Магама, Мартин Иванов - Мистър София 2011 и Мистър България 2012, Жана Янева - Мис Вселена България, Таня Думан - председател на Сдружение за приятелство на българските и турските жени и собственик на ресторант Туркоаз и други.