Актьорът Ивайло Захариев от филмовия хит "Под прикритие" стана рекламно лице на
"
M Suit"


"Мъжът в костюм винаги ще се чувства уверен, както в личния живот така и в бизнеса, а дейността му ще бъде успешна".
Това е мотото на една от най-добрите български модни къщи за мъже - "M Suit", чието ново рекламно лице е актьорът Ивайло Захариев.


Актьорът Ивайло Захариев от филмовия хит


В бутиците на марката могат да задоволят и най-претенциозните клиенти поднасяйки им перфектни кройки, богато разнообразие от естествени и дишащи материи и високо качество на изработка.

В колекцията си за Есен-Зима 2013/2014 "M Suit" налагат мъжкия стил в различните нюанси на синьото. Саката са силно вталени с тесни ревери, а някои от панталоните са със скъсени крачоли - тенденция, която се налага и на световния подиум.

Колекцията на модната къща с над 15-годишна история е изработена от 100% натурални, дишащи материи, като вълна (extra virgin), коприна, памук, кашмир, лен с най-високо качество на обработка и фино изтъкани нишки (150s, 160s).

Платовете са на световни лидери като "Marzoto", "Cheruti", "Becker", "Vitali Berberis", споделя Виолета Донкова, собственик на реномираната марка за мъже.

Във фирменият бутик можете да откриете разнообразни кройки - Clasik Fit, Clasik Slim Fit, Super Slim Fit - за създаване на елегантна визия подходяща за всеки повод.


Актьорът Ивайло Захариев от филмовия хит


Черният костюм с бяла риза, или пък сивият със светло синя риза
са може би най-добрият избор за класическа бизнес визия. За доза аристократичност може да заложите на кокетна, семпла кърпичка, която едва се подава от горния джоб на сакото - това говори за добър моден нюх и стил на обличане. Ако пък ви трябва костюм за бизнес среща, но не искате да бъде прекалено строг и официален, може да заложите на следната комбинация: бежов костюм + бяла риза + кафяв колан, но без вратовръзка. Това е безпогрешна формула за по-разчупен бизнес стайлинг.

От "M Suit" предлагат и голямо разнообразие от вратовръзки (класически, тип пано, бизнес, спортни; материи - микрофибър, коприна). Аксесоарите, които ще допълнят визията на всеки джентълмен са папионки, бутонели, кърпички, шалове, фишу, елечета и колани. Ризите са от 100% сатиниран памук, моделите са разнообрази - slimfit, clasic, casual, за церемония, ризи с френски маншет; пълна гама на размери и цветове. Ще откриете също и елегантни модели обувки от естествена кожа и топли палта от кашмир.

В крак с модата на "M Suit" вървят известни лица от българския шоубизнес, политиката, адвокатските среди и бизнеса. Тв водещите Юксел Кадриев и Росен Петров, актьорите Любо Нейков и Ивайло Захариев, популярния лайфстайл консултант Атанас Лазаров носител на престижната Международна награда "Човек на 21 век" и още много други са сред клиентите на престижната модна къща.