"Агресия" облече българските олимпийци

Лилия Людмилова

Българският олимпийски комитет представи официалните облекла на делегацията за зимните игри „Сочи 2014”. Церемонията бе в представителния магазин на модна къща "Агресия" на бул. "България" № 58. Българските участници на Зимните олимпийски игри в Сочи ще се радват на комфортни официални облекла в тъмносиньо и кафяво.

„Агресия” облече българските олимпийци

Модна къща „Агресия” по традиция облича делегациите ни за най-големите спортни форуми на планетата. Новото за Сочи е, че се залага на топлината и комфорта. На всеки един от спортистите и официалните лица са взети индивидуални мерки, по които са направени дрехите. Елегантните и изчистени като кройка облекла са подходящи за носене и след Олимпиадата. Изработени са от естествени материи (вълна, кашмир, мерино и памук).

„Агресия” облече българските олимпийци

Колекцията е ексклузивна и от нея са ушити само 41 броя, колкото ще са представителите ни в Русия.

Официалните облекла на олимпийската ни делегация в Сочи включват риза в тъмно синьо каре от памук, изчистен тъмно син пуловер от 100 % фина вълна изработен в Италия, прав панталон в цвят млечен шоколад, късо спортно двуредно палто също  в тъмно синьо от плат съчетание на кашмир и върна, а аксесоарът е шал в тъмно червен нюанс с емблемата на БОК.

„Агресия” облече българските олимпийци

„Както винаги „Агресия” се представи блестящо. Облеклата са много класически и в много хубави цветове. Нашите спортисти ще се чувстват много комфортно в тях, защото са две в едно – могат да се носят както като официални, така и в ежедневието”, сподели президентът на Българския Олимпийски Комитет Стефка Костадинова.

„Агресия” облече българските олимпийци

Снимки:

1. Модна къща „Агресия” представи колекцията, в която ще бъдат облечени българските олимпийци.
2. – 3. Модели от колекцията на „Агресия” за олимпийските игри.
4. Проф. Любомир Стойков и Стефка Костадинова – председател на БОК.
Фото и източник: © Agressia