Специална съставка в NIVEA VISAGE DNAge Zone Action се бори с мимическите бръчки

Специална
съставка в NIVEA VISAGE DNAge Zone Action
се бори с мимическите бръчки Лицето е първата сигурна зона, по която се появяват първите възрастови бръчки. В 80% от случаите стареенето на кожата е причинено от външни фактори. Всекидневно нашите клетки трябва да се борят срещу следите от стреса, вредното слънчево влияние и тютюнопушенето. Към всички тези вредни влияния се добавя и фактът, че с течение на времето естествена способност на клетките да се саморегенерират значително намалява. За да бъде спрян или напълно предотвратен този процес, кожата се нуждае от грижа, която активира естественото обновяване на ДНК структурата на кожата.

Специална
съставка в NIVEA VISAGE DNAge Zone Action
се бори с мимическите бръчки NIVEA VISAGE DNAge Zone Action е най-новият продукт от серията DNAge с перфектната съставка бореща се с образуването на бръчките по челото, бузите, в зоната около носа и устните. Кремът е с приятен аромат и леката текстура. Благодарение на високоефективната комбинация от фолиева киселина и естествения за тялото енергиен източник - креатин, които активират естественото обновяване на ДНК структурата на кожата и поддържат клетките здрави и жизнени. Невидими микро-пигменти запълват тънките набраздявания на кожата, изглаждайки ги за дълго време. С NIVEA VISAGE DNAge Zone Action подсилват стягащия ефект в дълбояина и финия изглаждащ ефект по повърхността на кожата.

Специална
съставка в NIVEA VISAGE DNAge Zone Action
се бори с мимическите бръчки Всички иновации от NIVEA преминават през потребителски тестове преди официалното пускане в търговската мрежа. От теста на NIVEA VISAGE DNAge Zone Action дамите бяха невероятно ентусиазирани. Повече от 70% от изпробвалите продукта веднага откриха минимизиране на количеството видими бръчици. NIVEA VISAGE DNAge Zone Action е прекрасно допълнение към серията NIVEA VISAGE DNAge Day cream, но може да се използва самостоятелно.

Защо фолиева киселина и креатин?

  • Стареенето на кожата в най-голяма степен е предизвикано от влиянието на фактори на околната среда
  • Слънчевите лъчи атакуват директно ДНК структурата на кожата
  • Младите клетки имат способността да се възстановяват сами до определена степен
  • Разрушенията в ДНК структурата на кожата се натрупват и с течение на времето предизвикват поява на бръчки
  • В този момент за възстановяването на клетките е необходима външна намеса
  • Фолиевата киселина е жизнено важна за синтеза ДНК структурата на кожата в организма. Тя заздравява въглеродните връзки и допринася за възстановяване структурата на молекулите
  • Източници на фолиева киселина – основно в зеленчуци и варива
  • Креатинът е един от най-добрите източници на енергия за клетките

Фолиевата киселина заздравява структурата на клетките, а креатинът активира енергията в клетките.