София Борисова облича Йордана Димитрова за "Мисис Вселена 2013"


След броени дни "Мисис България 2012" Йордана Димитрова заминава за световния конкурс "Мисис Вселена 2013", който ще се проведе на Карибите.

Дизайнерката София Борисова, която е и носител на престижния приз "Златна игла 2013" завършва тоалетите, с които тя ще представи страната ни. Програмата на участничките е наситена с мероприятия и изисква спазване на дрескод. Предстоят благотворителни събития, среща с министъра на туризма и парламента, модно шоу, форум "Срещу домашното насилие" и Гала вечер.

Дизайнерката на Romantika Fashion предостави едни от най-ексклузивните си тоалети за официалната фотосесия, с която Йордана ще презентира България на международния конкурс.


София Борисова облича Йордана Димитрова за


"За мен е удоволствие да се грижа за стайлинга на г-жа Димитрова, която освен красива жена, е активна бизнес дама и грижовна майка. За фотосесията подбрахме тоалети, които да подчертават нейната красота чрез комбинация от провокация и мода. Роклите са феерични, нежни, но в наситени цветове - червено, черно, зелено, което им придава класа и изразителност. Проявихме доза дързост и включихме романтична къса рокля в бледо-зелен цвят, която се откроява със свежест и уникалност", заяви родната топ-дизайнерка.


София Борисова облича Йордана Димитрова за

София Борисова облича Йордана Димитрова за

София Борисова облича Йордана Димитрова за


Фотосесията завършва с прекрасна сватбена рокля, която се открои по време на юбилейното ревю "20 години Romantika Fashion" и пренесе присъстващите в един от най-красивите мигове за една жена - сватбата. Роклята е изключително женствена и царствена - в снежно бял цвят, обсипана с множество нежни цветя в цвят сьомга и кристали.


София Борисова облича Йордана Димитрова за


Представените тоалети са от последната колекция "LIMITED EDITION 2013 BY SOFIA BORISOVA". Фотосесията е заснета в професионалното студио на Ивайло Станев, коафьор е Борислав Сапунджиев, който работи в Милано за Fashion Week, а гримьор Цецо Андреев.

Вече стартира и международно интернет гласуване за "Мисис Вселена 2013". Можете да подкрепите българската ни участничка - Йордана Димитрова, като кликнете под снимката й в официалния сайт.