Мисис България 2012 е новото лице на Romantika Fashion

Дни преди грандиозното ревю на Romantika Fashion по повод 20 годишнината на марката, топ-дизайнерката София Борисова разкри, кое ще бъде лицето на нейната „ЮБИЛЕЙНА“ колекция (Anniversary Collection). Това е бизнес-дамата Йордана Димитрова, която носи короната на Мисис България 2012.

„Радвам се, че госпожа Димитрова прие поканата ми да бъде лице на колекцията, защото в днешния динамичен свят жената трябва да съчетава много роли, но и не трябва да забравя, че преди всичко е Жена“, споделя за своя избор дизайнер София Борисова.

Йордана Димитрова е по образование финансист и с Диплома по Корпоративен мениджмънт от “Open University” London. Има 10 годишен стаж в сферата на Недвижимите имоти и Инвестиционните проекти. През 2011 година приема предизвикателството да стартира своя предприемаческа дейност в сферата на кафето и чая. Основава компанията "Есто Трейд", която работи в следните направления - собствени марки Кафе "Esto Coffee Gourmet" и Чай "Esto Premium Tea", професионални и за дома кафемашини, аксесоари, подаръци, интернет магазин, дегустации, собственик и франчайзодател на "Кафе на Колела".

Мисис България 2012 Йордана Димитрова е новото лице на Romantika FashionМисис България 2012 Йордана Димитрова е новото лице на Romantika Fashion

„Спрях се на Йордана, защото е не само красива, но и реализирала се жена в други области. Не избрах за лице на колекцията си топ– моделка, тъй като всяка една от манекенките, дефилирали през годините и тези, които дефилират сега, заслужава да бъде лице, но тъй като са твърде много, се спрях на Йордана. ROMANTIKA FASHION и занапред ще се грижи за тоалетите на Мисис България 2012 Йордана“, заяви за медиите София и добави: “Колекцията „ANNIVERSARY LIMITED EDITION 2013 by Sofia Borisova”, която ще покажа е много специална за мен, тъй като с нея отбелязвам 20 години от създаването на марката ROMANTIKA FASHION“.

С бляскаво ревю, феерични рокли, парти и подбрани гости, топ-дизайнерката София Борисова ще отпразнува подобаващо своя юбилей.

Ден преди ревюто лицето на колекцията ще заснеме специална фотосесия с тоалетите на София Борисова от специалната й колекция „Limited Edition by Sofia”, която ще покаже на 05.02.2013 в Sofia Princess Hotel. Пред отбрани гости ще дефилират много от най-известните ни топ-модели и четири Мис Българии: Антония Петрова-Мис България 2009, Ромина Андонова-Мис България 2010, Ваня Пенева-Мис България 2011, Габриела Василева-Мис България 2012.

Снимки:

Йордана с тоалети от бизнес линията на ROMANTIKA FASHION