Atelier Aimee представи юбилейната си колекция Ромео и Жулиета във Верона


Преди броени дни в града на Ромео и Жулиета - Верона се състоя ревюто на италанската марка за висша мода – Atelier Aimee Montenapoleone. Дизайнерката на фирмата – Лучия Заноти изненада отбраните гости на събитието с изключителната си колекция – есен – зима 2011/2012 с новаторски идеи, свежи решения и много стил. Замъкът Pallazo della Ragione се изпълни с блясък и красота, а най-добрите топ модели на Италия представиха колекция "Ромео и Жулиета", посветена на 50 годишнината на фирмата.

Atelier Aimee представи юбилейната си колекция Ромео и Жулиета във ВеронаAtelier Aimee представи юбилейната си колекция Ромео и Жулиета във Верона

Красивите булчински рокли, изработени от най-фините материи и дантели chantily и macrame греят в диамнтено бяло с акценти в ментово зелено и цвят капучино. Корсетите на роклите са изработени от най-финия кашмир и кашмирена нежна дантела, по които блестят миниатюрни кристали Swarovski. Булчинската рокля за есен - зима 2011/2012 е много оригинална, а стилът на Жулиета е пресъздаден по нов и модернистичен начин. Материите са кралски копринен сатен, копринена органза и фин дюпион. Голямо впечатление правят и аксесоарите. Бродирани колани подчертават талията, а воалите, баретите и ботушите стоят много шик, формирайки цялостния стайлинг на зимната булка.

Atelier Aimee представи юбилейната си колекция Ромео и Жулиета във ВеронаAtelier Aimee представи юбилейната си колекция Ромео и Жулиета във Верона

Atelier Aimee представи юбилейната си колекция Ромео и Жулиета във Верона Atelier Aimee Montenapoleone е представена в България и на балканския полуостров от Bridal Fashion, а собственичката на бутика – Анелия Петкова и лицето на фирмата й - Мисис Европейски Съюз 2010 бяха единствените дами от източна Европа, които присъстваха на събитието.

Изненада за клиентките на Bridal Fashion e колекцията от официални рокли на италианската марка, изработени в единични бройки, които съвсем скоро ще пристигнат в България. Много често тази фирма е изработвала бални рокли за Dior, Gucci, Versace, предназначени за дамите от Holywood, а също и за оперните певици от италианската La Scala. Материите са естествена коприна в жълто, червено, сребро и черно и най-красивите дантели, украсени с ръчно шити кристали Swarovski и корали. Официалните рокли на марката бяха представени от Елена Караколева, която засне фотосесия в една от залите на Pallazo della Ragione.

Снимки:
1. - 2. Елена Караколева представя официални рокли от колекция Ромео и Жулиета.
3. Анелия Петкова с модели от колекция Ромео и Жулиета.
4. Анелия Петкова и Елена Караколева с главната дизайнерка на Atelier Aimee Montenapoleone - Лучия Заноти.
5. Модел представя булчинска рокля от колекция Ромео и Жулиета на Atelier Aimee Montenapoleone.